5050 Lolilo maşallah rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 36 hafta 4 günlüğüz kızımla
mrsflowers Lolilo bende 37+3 te gittim kafası çok güzel pozisyonda dedi kanala mı girmiş acaba sormak aklına gelmedi ama 2 aydır baş aşağı duruyor😂
edasahbazsahin Benimki daha bu hafta dönmüştü 38 haftalığız biz ama yine de yazmak istedim kanalada yeni girdi. Hareketleri azalıyor baskısı inanılmaz artıyor. Hatta bugün hastaneye gittik kasılmalardan 😊
Lolilo edasahbazsahin ayy kanala girse dert girmese dert yani 😅 ilk bebeğiniz mi acaba? Bi de kasılmalar gerçek kasılmalar mı 🥰
Yenianneadayii Lolilo 34+5 haftalığım doktorum aşağı inmiş biraz daha inerse rahim ağzını açabilir dedi kanala girmiş mi oluyor öyle
mrsflowers Lolilo amin canım ama son anda bile dönen bebekler oluyormuş canını sıkma vakti gelmeden gelmez gebelik dönemi bize sabrı ve beklemeyi öğretti 🥰
edasahbazsahin Lolilo evet ilk bebeğim. Maalesef değilmiş ortalığı ayağa kaldırdım ama değilmiş😂😂 2 saat nst ye bağlı kaldım açıklığa baktılar rahim ağzı yumuşamış ama açıklık yok dediler 😂
Ayku6138 Lolilo 36 +5 im hep baş geliş dediler üzülme herşey Allahtan zamanı var her yazılanı söylenenide takma bence 🥺☺️
Ayku6138 Lolilo Bende öyle ağrılarım çok çoğaldı gece hiç uyuyamıyorum kasık ağrısından sağa sola dön karnımın içleri acıyor sertleşiyor karnım çok napıcaö bilmiyorum ilk gebelik bide tecrübesizim hayırlısıyla alalım inşallah kucağımıza 🤲
Lolilo Ayku6138 zaten bu ilk gebelik tecrübesizliği ve gerginliği.. ikincisini daha kolay hallederiz bence ama işte ikinciyi düşünene 😅 Amiiin amiiinn hepimize güzel sağlıklı doğumlar bebişlerimize sağlıklı uzun ömürler 🙏🏿😇
Ayku6138 Lolilo Valla doğum korkusundan birinci nasıl çıkacak diye düşünüyorum 2. Ci bi süre düşünmüyorum Allah bilir tabide ☺️🙈