Ceysii01 15 haftadayiz çift yumurta ikizleri devlet yönlendirme yapmadi büyük ihtimal yapsada geç olucak randevu bulmam mümkün olmaz gibi fiyati çeyrek altinla yarişmayan özelde yaptirabilicem doktor ve fiyat bilgisi olanlar yazabilirmi 🌸
Mmomyy Ceysii01 Silivri’de Ahmet Giray Varol Bey’e 350 tl yaptırdım. Herşeyi tek tek detaylı şekilde anlattı, memnun çok kaldım.
Oznurkk Ceysii01 yine devlet hastanesine başvurabilirsiniz detaylı ultrason için. Niye yönlendirmedi anlamadım.
EbrarLinaBebek Ceysii01 beylikdüzü kolan hospitalde kardeşim 600 tlye yaptırmıştı ama zam geldimi bilmiyorum.
Cansu88 Ne yazikki en düşük fiyatlar 700 den başlıyor ben Altan Cebeci de yaptırmıştım temmuz ayında 800 TL idi
Gulper Esenyurt da Altan cebeci ben oraya gittim çok güzel bir doktor haftaya tekrar çağırdı kontrole tavsiye ederim
Gulper ikizlerin_annesi__ teşekkür ederim az az geliyor durmadı bu sefer gitmedim hastaneye genellikle serum iğne fitil veriyorlar hem vitamin serum ve ilaçlı serum takılıyor progestan ilaç pruloton iğne yapılıyor kanamam azalıyor benim kanamam çok oluyordu kan değeri düşüncede kan takviyesi yapılıyor
Ceysii01 Mmomyy Nerde tam olarak acaba kendi yerimi ve fiyati güncelmi yani yakin zamandami yaptirdiniz ?
hilalmevsim_3467 Mmomyy Bende Silivri de oturuyorum.. Nerde acaba bu doktor.. Ben burda yok diye Esenyurtta kliniğe gitmeyi düşünüyodum fiyatlar çok pahalı ama bu dediğiniz uygun cevaplarsanız çok sevinirim.
Mmomyy Ceysii01 Ağustosta gittim, değirmen durağının orda hemen. Şuan ki fiyatı da aynıdır heralde arayıp bilgi alabilirsiniz isterseniz
Gmz24 hilalmevsim_3467 benim kendi doktorum Ahmet bey eğer silivriyi biliyorsanız değirmen durağının orda ufuk ayakkabı var tam onun sol tarafında pasaj var pasajın içinde
Mmomyy hilalmevsim_3467 Kendi özel kliniği var, değirmen durağının orda, yanında pimapen, ufuk ayakkabı vs var.
hilalmevsim_3467 Gmz24 Mmomyy Çok teşekkür ederim🤗 kendisi perinatoloji mi yoksa normal kadın doğum uzmanı mı?
hilalmevsim_3467 Gmz24 @Mmomyy sizede yeniden teşekkür ederim çok memnun kaldım detaylıdan eğer siz söylememiş olsaydınız Esenyurda gidecektim bu yüklü halimle 😊
Ceysii01 Mmomyy evet biliyorum orayi cok yakin zaten son çare devletten randevu bulamazsam oraya giderim teşekkür ederim
Gmz24 hilalmevsim_3467 normal kadin dogum ancak yeterli belgeye ve ekipmana sahip o yüzden kendi yapıyor
Gmz24 Ceysii01 özel klinik ben ilk günden beri kendisinden takılıyım çok da memnunum.oldukça ilgili herseyi en ince ayrıntıya kadar anlatır bisey olduğu zaman direk ararım açar ve sorunun yanıtlar yönlendirir yapmam gerekene o yüzden ben çok memnun kaldım şuanda da zaten dogumu bekliyoruz her aşamayı keyifle bitirdik
hilalmevsim_3467 Gmz24 Çok teşekkür ederim.. Kusura bakmayın sürekli soru soruyorum ama detaylıda bebeğin iç organlarına heryerine tepeden tırnağa bakılıyor ya Ahmet beyde yapıyo demi böyle