iremcannn1907 Hanife22 12. Haftada %70 kızdı, 15. Haftada %100 erkek. 30. Haftadayız e artık kesin erkek 😂
2Prensveannesi Hanife22 Hanife22 21 haftaligim erkekmis benim bebis esim belki yanlis görmüstür diye degismesini umut ediyor 😁
EgeninAnnesiiiiiii Hanife22 bana da ayni haftada kiz dediler. Detayli ultrasonda erkek olduğunu öğrendik. Cinsiyet partisi de yapmıştım kiz diye 🤣
RumeysaNur34 Tahmini çok erken yapınca yanılıyorlar bazen kızımda 13 haftada erkeğe benziyor dedi 15 de kız dediler 😊
Hanife22 iremcannn1907 16 haftaligim tam net demedi doktor ben kiz goruyorum dedi sonra bidaha baktir yine dedi
TugceTekin123 Canım ben 35 haftadayım hala net değil 😀 kıza benziyor diyolar bacaklarını açmıyor diyolar bende herşeyini kıza göre aldım :/
Hanife22 TugceTekin123 benimkide bacaklarını acmiyor kız dedi sonra yine baktir bidaha dedi anlamadim
RumeysaNur34 Hanife22 belki uygun pozisyon olmadığı için kesin birşey diyememiştir canım bir sonraki kontrolde netleşir bence
Hanife22 EgeninAnnesiiiiiii kızım var birde erkek istiyorum rabbim verirse detaylı ultrasyonu bekliyorum cinsiyet partisi icin detayli kac haftalikta oluyor
Busebuseee Haftada erkeğe benziyor dedi 14. Haftada erkek dedi galiba bu sene erkek senesi kız çok istiyorduk ama oğlumuz geliyor 💙