Sblmrt Slm kızlar ben geldim☺️Evet şükür banada nasip oldu dogum hikayemi yazmak nerde baslıycagımı bilmiyorum ama mücizem dünyama geldi cok şükür ben 38 haftam dolunca sezaryan için gün belirledik doktorumla cuma günü için gün aldık sabah 8 30 da yatışım yapıldı nts cekildi tetikler yapıldı derken⏰12 -10 hemşire sibel hanım gidiyoruz artık dedi tabi bende heycan hat safada😀neyse yattık sedyeye ailelerimiz hepsi orda vedalastık amaliyat kapısında gözler ceşme ben aglıyorum herkes aglıyor😢sevinc korku ne ararsanız var eveeet girdik amaliyathaneye ben spilan olmak istemiştim doktorumla oyle konuşmuştuk iglemi yaptılar belden sıcak sıcak bişiy hissetim bacaktan ve o al hiç bişiy hissetmedim doktorum hazırmıyız dedi bana ben o an kötü oldum heycan yaptım hocam ben iyi hissetmiyorum dedim kendimi uyutun beni dedim🤣yusuf yusuf oldum bian tekrar seroma ilac sıktı yatıştırdılar beni 5 dk sürmedi ben o kadar rahatladımki ve işte o an bir ses aman alllahım ogluşum bi baktım yanıma gögsüme yatırdılar tabi o aglıyor ben aglıyorum allahım anlatılmaz yasanır böyle bişiy yok o mutluluk tarifsiz amaliyat salonu doktor kimseyigörmez oldum ogluşumla koklaştık götürdüler yanımda tek dedigim nerdye gögürüyorsunuz biraz daha kalsın😫sen cıkana kadar annesi biz bi muane edelim giydirip hazırlayalım paşayı dedi ve götürdüler sonrası beni cıkarmaları 15 dk sürmedi biran önce gitmek istedim oglumun yanına neyse işlem tamam dedi doktorum cıkarardılar beni odaya içeriye girdirirlerken oglumun aglama sesini duydum ve o an aglamasına dayanamadım sanki annem nerde der gibi😰ben basladım nasıl bi aglamaysa içerde kim varsa herkes aglıyor eşim öpüp tm aşkım bitti hersey ogluşumuza kavuştuk tabi onun gözleri bugulu bugulu yatagıma yattım vucudum daha kendinde deyildi oglumu kucsgıma verdiler emzirin dediler sütünüz gelsin dediler emzirmrye başladım oyy tarifsiz bi duygu allahım kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın cokgüzel bi amaliyatla ogluma kavuştum iki gün yattık ve bu ssbah evimize geldik ikimizde şükğrler olsun rabbime iyiyiz ogluşum yanımda yatıyo artık evime bir neşe grldi huzur geldi darısı doguracaklara isteyene herkese nasip etsin bu da benim hikayem💙okuyup zaman ayırdıgınız için şimdiktdn allah razı olsun sormak istediginiz bişiy varsada cvp veririm arkadaşlar saglıklı dogumlar olsun inş herkese🙏🤲Hoşcakalın👋
Alim Sblmrt Allah Anali Babalı büyütsün inşallah canım darısı bizim hamislere 12 günümüz var korku gittikçe artıyor Allah herkesi bir avazda kurtarsin kolay doğum nasip etsin inşallah bizim normal olucak Allah'ın izniyle 🙏💙
Oykuzey Sblmrt Ohh maşallah 😌 Allah analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah. Gözünüz aydın.
Sblmrt Alim tşkler cnm darısı sana inş🙏Az bi süre kalmış bu hey canlar güzel heycanlar allahım bir avazda kurtarsın bebişinle saglıcakla kurtulursun dualarımız tüm hamişlere🤲
Sblmrt Zeynepeymencnm öncelikle tşkler allah razı olsun bebegim 3530 dogdu ultasyonla hemen hemen aynı sayılır yanlız dogdugundan bigün sonra hastanede tartıldı 150 gr düşmüştü ödemi gidince bebegin 3350 de cıkış yaptık hastaneden yani ödem payı da var☺️