Merveevrem18 Hem heyecanlıyım hem korkuyorum hemde çok duygusalım iki kızım var küçük kızım ne olacağını bilmiyor rahat büyük kızım biliyor ve ağlıyo ayrı kalıcaz diye o ağlayınca bende dayanamıyorum 😔😔
Seymanur0707 Merveevrem18 Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin aynı haftalardayız sanırım benimde 2 kızım var büyük kızım 6 yaşında ne olcağını biliyor aklım onda kalmayacak ama küçük kızım 21 aylık bensiz durmuyor onu ne yapacağım bilmiyorum aklım onda
Merveevrem18 Seymanur0707 benimde büyük kızım 6 buçuk küçük kızım 3 buçuk yaşında ama aklım ikisinde nasıl olacak bilmiyorum hayırlıca doğurup gelelim inş 😔
Edadadada Merveevrem18 Bnmde iki kızım var büyüğü 5 buçuk yaşında bekleyemiyor gelsin artık diyor .. küçüğu 3 yaşında oda biliyor kardeşi olacağını.. anneannede duracak ikiside doğumumda bırakacak kimseniz yok mu .. Bnmkiler anneanne delisi şuan bile bıraksam bni aramiyolar 🤭 o yönden şanslıyım aklım kalmicak
Merveevrem18 Edadadada kayınvalidem var benimde onda kalacaklar ama dururlarmı o sorun küçük kızım durmuyor büyük normalde duruyor ama o gün ben hastanede olacağım için kalmak istemiyor hiç dönmeyeceğim sanıyor ağlıyor 😔