Saadetgul Merhaba anneler bugün detaylı ultrason da bebeğimin böbrekleri için olduğundan daha büyük dedi doktor takip edilmesi gerekiyor gebelikte ve doğumdan sonra dedi bu durumla karşılaşan anneler var mı biraz endişeliyim😒
Yagmur00 Saadetgul oglumun bı bobrek te war dogumdan sonra gecıcegını ve korkulacak bı durum olmadıgı nı soyledi bana doktor kac santim olmus
llFatma Saadetgul bende de aynı sorun çıktı ilk bir korktum sonra erkek bebeklerde çok normalmiş dedi rahatladım sonraki kontrolde büyüme devam etmemiz dendi benden çok eşim endiseliydi benim için hep rahattı. Korkmayın hele erkekse çok normalmiş takipte olun yeterli😊
Saadetgul Yagmur00 kendi doktoruma gidicem bu hafta erken çağırdı ona yazdım inşallah Oda beni rahatlatır 🤲🏻
Saadetgul ikiicocukkannesii rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻 Karpuz bulabilirseniz etrafta karpuz yiyin suyu cogalttıgunı söylüyorlar
ikiicocukkannesii Saadetgul Yok Benimkide fazla o yüzden böbrek büyümesi olduğunu söyledi önceden fazlaydı şimdi sınıra gelmiş yani dikkat etmem gerekir