elfmoom kızlaarr yorumlar çok olunca tek tek dönemedim kusura bakmayın hepsine bakıyorum bir kaç tane de takılı kaldım🤭🥰
-Melek SerraveAnnesii ben bu modelin 50 ye 90 olanını aldım vivenseden 728 TL kampanya vardı kurulumunu biz yapacağız
SerraveAnnesii -Melek Onlar da çok şirin görümcem de var ama 6 aydan sonra pek kullanamadı o yüzden ben direk büyük almayı düşünüyorum ☺️ Evimde küçük olduğu için iki beşikle uğraşmak istemedim
Kevseryldrm @elfmoom meltem smartın beşiğini aldım bende anne yanı oluyor daha sonrasında koltuk gibide kullanabiliyorsun 60\120 ölçüleri büyüklüğü bana gayet ideal geldi fiyat açısından da gayet iyi uyku setleri çok sağlıklı ve beşik boyasız gayet güzel
11annebebek elfmoom joie Excursion Change&Rock Park Yatak aldık. Bir çok özelliği var ekstra alt açma bölmesi ve ana kucağı ayrıca titreşim ve melodili aparatı var bir bakın derim ☺️
GamzeKrmn elfmoom amazondan hem beşik hem oyun parkına dönen yatak aldık çokta uyguna aldık bakabilirsiniz içinde yatağı nevresimi yastığı vs de vardı hatta 👍🏻
Drydgs Ozgrrr https://images.app.goo.gl/hkN2uECynnSM1sAKA ben bundan aldım canım yatağı içinde çanta şeklinde toplanıyor kurulumu da kolay (prego santa Maria anne yani diye geçiyor )
Mickey1995 Kusciviltisi kuzum duvar boya rengini öğrenebilir miyim? :) çok güzel olmuş odası bebişinin
Susam6 elfmoom bende yoyko tercih ettim. Odasıni bi yasndan sonra yapacağm. O yüzden simdilik isimi görür. İndirimden 1000 tlye aldm
Twinsss Susam6 bende yoyko istiyorum, keşke yakalasam o fiyata. İkiz olduğu için iki tane alacağım çünkü 😇
Minedamla elfmoom egebabyizmir instagram sayfasında 3 in 1 beşik modeline bakın bende 1 yasına kadar yanımda yatıracagım için uygun buldum
MukoT SerraveAnnesii bnde bu tarz alicam. Tekerlekli alicam gunduz odamin kenarinda durur gece yanima cekerim diye düşünüyorum
SerraveAnnesii MukoT Bende tekerlekli olduğu için başka yere çekmesi daha kolay olur diye düşündüm ☺️
Kusciviltisi Sulemsii merhaba beşik setay mobilya cibinlik pastelya yatak ici soft baby tekstil ışıklı toplar her yerde satılıyor🥰
Ayse1610 elfmoom https://ty.gl/5ez6n8v9jg bunu aldım bende kolay kurulum ve dayanıklılık açısından en iyisi bence
Esraaer @elfmoom https://www.hizliresim.com/82uxzsi Elele madre anne yanı olabilen park yatak aldım 1200 liraydı çok gerekli görmememe rağmen dönence alt açması vs var diğer küçük beşikler bile 1000 lirayken bence bayağı kaliteli üstelik çocuk 2 3 yaşına kadar bile kullanabilir sallananiliyor anne yanı oluyor tabi ayrı oda yapıp başka bi alternatif düşündüğümüz ana kadar her yönden idare edebilecek bi seçim diye düşünüyorum
Babyboyveannesi matruska Bu yatağı ben de almayı düşünüyorum. Ama yorumlarda koku olduğu söyleniyor sizinkinde var mıydı?
Zynp4404 Babyboyveannesi bende madre aldım çok az koku vardı bir iki saate geçti şu an hiç yok ama kendi sitesinden alınız ince de olsa ayrıyetten bir yatak hediyesi varmıs Trendyol da yatak göndermiyorlar
matruska Babyboyveannesi ben hiç koku yaşamadım zaten alıp açtık nemli bir bezle her yerini sildim koku olsa bile kalmaz yani. Ben trendyoldan almadım kendi sitesinden aldım aynı fiyata yatak hediyeliydi , baya sağlam hoşuma gitti yani