GizemSckn Bende yukarda yorum yapan arkadaş gibi şöyle bişey sipariş verdim kızlar, çok memnuniyet vardı, alan bikaç kişiyede sordum sipariş verdim. İnternet sitesi; https://www.beddingheyner.com/urun/elips-7-in-1-besikler/heyner-ahsap-lake-beyaz-renk-play-stokke-7-in-1-sepet-besik-anne-yani-besik-karyola-alt-degistirme-sehpasi-masa-sandalye-pembe-yildiz-uyku-seti-soft-yataklari
Derya3333 muallimehanimmom5 merhaba bende üni baby elite park yatak aldim ancak yeni kumaş kokusu var sildim geçmedi sizde de oldu mu acaba
muallimehanimmom5 Derya3333 merhabalar 🙂Bende hiç koku olmadı ben çok memnunum bebeğim 2 aylık oldu çok rahat kullanıyoruz
Derya3333 muallimehanimmom5 sağlıkla büyütun bebisinizi hediye yatak da pis ve kokulu geldi benim şansıma mi bilu
muallimehanimmom5 Derya3333 canım sendesaglıklı hayırlı büyüt insallah 🤗senin şansına olmuş benim hiçkoku yok normal bezle suyun içime çamaşır deterjanı koyup sil kumaşlarda özellikle
Derya3333 muallimehanimmom5 sağ ol canım inşallah geçer acaba beşik kalitesiz malzemeleri diye mi var diye aldığıma pişman oldum 1300 lira da para verdim
muallimehanimmom5 Derya3333 canım ben Eylül ayı almıştım o zaman indirimden almıştım aslında baya kaliteli ama kumaşı neden koktuğunu anlamadım sen aldığın yere gönder yada satıcı sor bakalım belki fabrika hatasıdır
Derya3333 muallimehanimmom5 sordum canım değişim dediler ama gelende olmayacağınin garantisi yok doğuma az kaldı yeni kumaş kokusu fabrikadan olabilir dediler ama sonuçta aynı ürünü aldık kumaş naftalini kokusu olabilir
bircicekannesii Ya kızlar yatağımın yanı için park beşik aldım anne yanı ben şeyi düşündüm tamam bunda yatacak ama gündüzleri salonda kullanmak için ne alabilirim uygun fiyatlı şöyle yaza denk geliyor bide Haziran yani salonda neye koyuyorsunuz bebeğinizi