Tugce-_- 30 haftalık gebeyim ve kalçamda baya bir genişleme var🙁 doğum sonrası eski haline döner mi ? Bu durumu yasayan anneler gebelik sonrası neler yaptınız?
dml33 Tugce-_- kız mi bebeginz bnm kızda baya genisledi gitmedi malesef diyet falan yapmistm yuruyus yapmak lazım imkan olmadi tekrar hamileym ıns dahada buyumez😂
Eski9 Tugce-_- bnmde kız bebeğim oldu yaklaşık 20 kg aldım sanki hepsi kalçama gitmiş gibi incecik bel kalça kocaman sanki başkasının kalçalarını benim vucudujma monte etmişler gibi duruyor şuan 🥺 doğum sonrası 10 kg verdim ama hala fazlam var 15 kg vermem lazım ama zorlanıyorum kalçam bağımsızlığını ilan etti resmen 😭
Lokumunannesii Tugce-_- kız bebeklerde daha çok çıkıyor kalça kızımda kendimi tanıyamadım çok şiştim çok kilo almıştım suan oğluma gebeyim göbeğim aldı kiloyu ben aynı benim☺️
Valide Tugce-_- ikiz gebeyim 15 kilo aldım popom karnım memelerim hepsi ayrı özgürlüğünü ilan etti, önemli değil sağlıcakla dünyaya gelsinler, kilo alındığı gibi verilir birşeycik olmaz 🌸💗
dml33 Tugce-_- genelde kız bebekte buyur diyolarda geçmiş olsn yat dinlen dogum yapinca hayırlısıyla spor diyetle verirsz ins
987123 Hem kız da hem oğlan da kalçalar değirmen taşına döndü benim, ikisinde de 30 kilo aldım sonra 1 sene içinde verdim kalça malça kalmadı şimdi 3 ü bekliyoruz ilk büyüyen yerim kalçam 😅
Melikegngrmz Tugce-_- bende öyleyim kalça basen ve omuzlar genişleme oldu şaşırıyorum doğumdan sonra gider inşallah