Tgcmerve Kygll-6 28+4üm ben yürüyemiyoruz bile doktorum magnezyum verdi ama işe yaramıyor sürekli yatak istirahati dedi.sadece WC için kalkıyorum ayar o da zorla. Karnım sanki kopup düşecek ve çok sert. Siz de de böyle durumlar var mı? Doğuma kadar yatarsam diye çok korkuyorum 😔
Tugceayse Tgcmerve ah ah BENIMDE öyle bide bitsne da cocugum var ilgi bekliyor falan Allah yardımcımız olsun karnım cok sert bugün
Kygll-6 Tgcmerve Bnimde öyle 28. Haftaya göre agirlastim bide sertelsiyor bide ayrı ağrı yapıyor zaten benim riskli suyum fazla diye istirahat önerdi erken doğum riski vs olunca insan korkuyor
Ayse71 Tugceayse 28 haftalığım ve bel ağrısı yaşıyorum sabahtan beri öyle iş yapmasanda olmuyor dinlenebildiğim kadar dinleniyorum
Tgcmerve Tugceayse of allah kolaylık versin ilgi bekleyen bir çocuk daha çok zor ama anneler herşeyi üstesinden gelir 🙏
Tugceayse Hsrt1 evet erken doğum riski v ar bu anlattıklarım sancıymış dedi karnım da sertlesiyordu ondna
Tgcmerve Hsrt1 açıklığın veya riskin henüz görünmüyor dedi ama zaten ben ayağa kalkamıyorum. Göbeğim kopacakmışcasına ağrıyor sadece wcye kadar gidebiliyorum.o da zorla mecburiyetten yani
Karahaninannesi Tugceayse ne gıbı belırtılerle erken doğum rıskı konuldu sıze ? Rahım agzı kısalıgı mı mevcut
poyrazinannesi3547 Tugceayse korkuyorum saga 5 dk yatıyorum kan akışı en çok solda gidiyormuş o yüzden
Seyda5234 Tugceayse canım bende 29+3 haftalık gebeyim bacak ağrısı ve sabah kalktığımda artık parmaklarımı kapatamiyorum sırt ağrım hep oluyordu artık ağlayacak şekilde ağrıyor uyuyamıyorum Bide grip oldum üstüne bu ağrıların
Kygll-6 Seyda5234 Bende grip oldum ağır geçiyor ilaçta alamıyorum bir haftadr boğaz ağrım geçti ama burun akıntısı bile ağır geliyor
Seyda5234 Kygll-6 evet benimde öyle ağladım resmen nefes alamıyorum diye hiç bir şeyde içemiyorum sadece ıhlamur
Seyda5234 Kygll-6 Allah yardım etsin vallahi gercekden zor sağlıkla kucaklarımiza alalimda inşallah gerisi onemli değil
Ygtkgn Bende henüz 23haftalgm ama benmde bi haftadir ayni sikayetlerim var bide gece baldirlarima kramp giriyor ,normal sanirim bu haftalarda basliyormus diye okudum banu ciftcinin uygulamasinda,acaba arkadaslar hangi magnezyumu kullaniyosunuz
Karahaninannesi Tugceayse benimde kısalıktan erken soğum riskim varda oyüzden sordum inşallah zamanında alırız kucağımıza evladlarımızı 🤲