Buseali7 17 haftalık hamileyim az önce idrardan sonra ilk defa bu kadar yoğun bir akıntı oldu beyaz sümüksü koku yok endişelenmeli miyim iki kere sildim peçeteye çok fazla geldi
Silacinarr00 Buseali7 benimde çok oluyordu afedersin idrarımı yapıyormuşum gibi çok geliyordu bazen doktorum normal dedi kokulu olmadıktan sonra bir sıkıntı yok sende sıkıntıya girme birşey olmaz 😊☺️
baharelifbbasdag Buseali7 Enfeksiyon olabilir ama kokusuz ve renksizse olabilir bende de bazen oluyor ama emin olmak için doktorunuza bir danışın en iyi o bilir .
Buseali7 Silacinarr00 hamileliğim başından beri akıntım hep vardı sarı bazen beyaz ama az az oluyordu enfeksiyonda çıkmadı hiç ama bugün ilk defa çok yoğun geldi şefaf daha sonra sarı şekilde endişelendim perşembe günü gittim herşey yolundaydı
Buseali7 baharelifbbasdag kokusuz şefaf geldi daha sonra sarı geldi ama ondada koku yok çok yoğun gelmesi normal mi ozaman peçeteyi doldurdu
baharelifbbasdag Buseali7 bence enfeksiyon benim o şekilde olduğunda hep enfeksiyon çıktı çok sık olur bende ama yinede Doktora danış bende enfeksiyon olan sende belki farklıdır