Tucenur Azra57 asiye hanıma ilk gebeligimde gittim suyum gelmedigi halde bna suyun bitmiş dedi acil sezaryana aldı bnmde ilk gebeligmde bilmiyorm tabi bişe ne sancı ne acılma ne baska bişe 38 haftada dogum yptm suanda hamileyim 27 haftama kdr gittim iyi güler yüzlü ama artık sürekli muaynelerine zam gelmesinden sıkıldım her ay nerdeyse zam ve 5 dk bakıp gönderiyor sürekli saatlerce bekliyorm yok dogumda yok soyle yok boyle artık cok fazla bunaltıcı oldu en ufak seyde yok yatıralım hastaneye yok şöyle boyle ve artık devlete gidiyorm cok memnunum 35 haftamdym
Suzanne Ben gittim daha doğrusu kanamam olduğu zaman acilde o olduğu için gittim alanında bilgili bir doktor ama hastane devlet hastanesinin bi tık üstü gibi kayıt açılırken sıra bekliyorsunuz, muayene sırası bekliyorsunuz uzun süre.
Azra57 Bskaymazz1 hım bende asiye hanımj duydum ama bilmiyorum bakalım doktor arayışı içindeyim ve hastane
Azra57 Tucenur ya çok kalabalık oyuzdenmi acaba bide medipolle baglanmış diyolar zamlar onla alakalıda olabılır belki devlete nereye gidiyosunuz bide normal dogum yanlısı diyolar ama
Tucenur Azra57 kalablk ama bn devlet hastanesinde emin olun okdr beklemiyorm medipolle baglantılıydı orası bayadır . Bakırkoy sadi konuk yigit beye gidiyorm cok memnunum