Aysehatun Anneler hangi marka bebek bakım ürünlerini kullanıyorsunuz arkadaşım mustelayı önerdi kullanan varmı aranızda mustelayı yada kullandığınız kullanacağınız hangi marka bebek bakım ürününü(şampuan,vücut losyonu,bebe yağ)vs... önerirsiniz?
deletedmom351 Aysehatun Canım ben dalininkini kullanıyorum set halinde 60 tl oğlumda şuan kullanıyorum ve memnunum
Bahar9235 Aysehatun bende mustela kullanıyorum kuzenimde eczacı alırken suanda en iyisi bu demişti biz yeğenlerime felanda hep kullandık çok memnunuz
Kubra_dmrr Ben mustela aldım yenidoğan seti şeklinde trendyoldan çantası da var daha kullanmadım 10 gün sonra Doğum ama çok öneriliyor
Aysehatun Kubra_dmrr teşekkür ederim evet çok öneriliyor hangi siteden aldınız fiyatı neydi eczanelerde de var mustela ürünleri ondan sordum
Kubra_dmrr Aysehatun tek başına alınca çok pahalı oluyor tek pişik kremi bile ben trendyoldan aldım 200 ün üstündeydi vücut losyonu şampuan pişik kremi bebek yağı var içinde bide çantası içinde alt açması var 169 tlye aldım