Burcuosman 25.haftadayım geceleri uyurken hep soluma ya da sağıma yatiyorum. Gece bazen de sırt üstü dönüyorum sanırım. Sabah uyanınca aşırı belim ağrıyor. Yatış pozisyonundan mi oluyor bilemedim. Sizde de oluyor mu?
Gulserenkvk Burcuosman evet malesef bende ilk gebeliğimde hep sağa sola yayıp sırt üstü uyanıyordum ve bel düzleşmesi başlamıştı son iyi ay yürüyemiyordum doğumdan hemen sonra film çekildim bel düzleşmesi çıktı fizik tedavi gördüm
Sude-96 Burcuosman sırtüstü yat mamaya çok dikkat edin ama benim de geceleri çok ağrıyor bebek büyüdükçe başladı 27’den sonra falan Bir çözüm de gözükmüyor vallahi
annesi_ 32 haftamdayım şimdi şimdi sırt ağrılarım başladı bi gece sırt ağrısından hiç uyuyamadım hep sola yatarım başından beridir berbat bi duygu sırt ağrısı 🤦🏻♀️
Burcuosman annesi_ her sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum ağrılarım cok erken basladi. Hatta bel ağrım başından beri var. Sabredecegim mecburen :(
Burcuosman Sude-96 benim de basından beri bel ağrım var aslında ama simdi geceleri oluyor büyük oranda. Her sabah dayak yemis gibi uyanıyorum. Sirt ustu yatmamaya çalışıyorum sabah sırt üstü uyanıyorum bir cozum bulmam lazim buna
annesi_ Burcuosman biraz sabredicez galiba canım doktorum asıl 35.haftadan sonra başlııcak ağrıların dedi ay düşünmek bile istemiyorum şuan inşallah iyi geçer ya off korkuyorum 🤦🏻♀️
Sude-96 Burcuosman Ben de uyandığımda kendimi çok sırtüstü buluyordum arkama iki tane falan yastık koyuyorum dönemiyorum