Zehra9616 NazAkyol06 daha dun sehir hastahanesindeydim ben boyle hastahane gormedim ilgi alaka mukemmeeel kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim
Sinemmmmm58 Zehra9616 inan dogumu da cok iyi sezeryan yandaslilari degiler normal doguma cabaliyorlar son dakikaya kadar sezeryana almiyorlar ilgi alaka efsane
Semanurozgan Balm0990 Necati hançerlioglu ve Fatma salihe gidicem normalde perinatoloji bolumundeydim
yaseminc NazAkyol06 ben Hacettepe üniversitesi tıp fakültesi hastanesine gidiyorum Murat Gültekin hocam gayette memnunum
Poyrazinannesielif NazAkyol06 Beştepe Sami Ulus , 9 gün sonra doğum yapacağım 😊 herşeyinden çok memnun kaldım ozellikle Tuğba hanımdan onerebilirim herşeyi ile temiz hastane özel şekilde nerdeyse 🥰
Hcrklk123 NazAkyol06 Beştepe Sami ulus kesinlikle çok güzel ve çok kolay randevu alınıyor.Her doktoruda güzel ilgileniyor inanın ve sakinde
Sinemmmmm58 NazAkyol06 sehir hastanesinde takipliydim sehir hastanesinde dogum yaptim cok cok memnun kaldim kesinlikle tavsiye edrrim doktor olarakta necati bey
Zehra9616 Sinemmmmm58 vallahi bende normaal diye direnenlerdenim🤣 insallah bir nefeste aliriz kucagimiza sizinde gozunuz aydin saglikla buyutun🤭
Sinemmmmm58 Zehra9616 beni 4 gun dogumhanede yatirdilar normal dogum icin baktilar olmuyor 5. Gun sezeryana aldilar simdi 2. Ye hamileyim yine sehir hastanesinde dogum yapcam insallah 🤣
Zehra9616 Sinemmmmm58 ay ne guzel benimde ikinci ilki zubeyde hanimda faciayla bitti sukur saglikliydi 6 sene sonra tekrarladik bakalim neler olcak 😊