Giba Sehnur canım hiç koruma dun sabah 9 da suyum geldi hastaneye 12de vardım yolum uzundu hem evde sanci yasayım istedim tee akşam 8bucuga doğru doğum yaptım ve 35+4 haftalık hamileydim telaş yapma yeter Allahın izniyle mutlu sona az kaldı 🙏😇🧿
Cinarsmom21 Sehnur canım hayırlı olsuun demekki büyük gün bugün müş telaş yapma yoldaymışsın zaten sakin ol başaracaksın sancılarını iyi karşıla güzel nefes al herşey çok güzel olacak 🙏😊
Sehnur Nurklc38 hastaneye gidiyorum zaten de 40 dakika mesafede 40. Haftaya giriyorum hafif sancılarım var
Arya-h Okuduğum kadarıyla su gelince 24 saat içinde Nişan gelince 1 ila 7 gün içinde….Rabbim hayırlı doğum nasip etsin sağ salim kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Sssssyyyy Sehnur 24 saat içinde doğum gerçekleşmesi lazım su gelince hemen hastaneye gitmek lazım doktorum beni sürekli tembihliyor su gelir gelmez gel lütfen riske atmayın
Sehnur Sssssyyyy gidiyorum bana ebem su gelince acele etme bi iki saat oyalan öyle gel dedi ben yine oyalanmadım ama ilçede oturuyorum hastane başka ilçede zaten mesafe 40 dakika
Giba Sehnur haha bnm de eşimle annem benden çok telasliydilar ben saclarima kirik fön falan çektim valizlerimizde hazırdı herşey hazırdı yine de telasliydilar annemin tansiyonu 3 kere düştü 😂 eşim ben sanci çekiyorum diye ağlıyordu bir ara 😪 öyle böyle geçiyor
Sehnur Giba hahahaa benim kide duş gircem diyorum ne duşu hastaneye gitcez diyor saçlarımı yıkatmadı bana ya 😂
Cinarsmom21 Sehnur gitmeden bir çikolata falan ye enerjin olsun keşke duş alıp çıksaydın sancıların iyi sıklaşırdııı hadi güzel haberler ver 😊😊
Sehnur Cinarsmom21 saol canım vücudumu yıkadım olmadı hastane de tekrar girerim eşim saolsun heyecandan bana da panik yaptırdı sancılarım var şuan ama bakalım dua et canım annem ablam kimse yok şuan sadece duaya ihtiyacım var 🙏🏼
Cinarsmom21 Sehnur dualarım seninle başaracaksın sadece nefes al burundan al ağızdan ver bunu unutma ve bunu oku Rabbi Yessir “Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr”
umutluanneadayi Sehnur sen başaracaksın sen çok güzel anne olacaksın kimseye ihtiyacın yok tek başına bile ayağa kalkarsın ☺️🤭♥️
Sehnur Cinarsmom21 yaptım kuzum geldi minik kız dünyaya ama gelene kadar anasının haşatını çıkarttı anlatıcam doğum hikayemi en kısa zamanda 😊