aysegul0307 Merhaba kızlar 22 haftalık hmileyim ama 8. Haftamdan beri vajina kemiklerim ağrıyo yürümekte zorlanıyorum yatıp kalkmakta zorlanıyorum. doktora gittim idrar testi yaptı ama temiz çıktı. Benim gibi olan varmı acaba korkuyorum açıkcası.
Rusen96 aysegul0307 rahim genisliyor genisledigi icinde vajina kemiginde vajinada agri yapiyor bana hep oyle diyorlardi
Gizemgect aysegul0307 20 ci haftada başlamıştı benimde benim 24ncü haftada erken doğum riskim oldu diye ilaçlara takviye oldu doktorum birde magnezyum vermişti sanırım o vajina ağrıma iyi geldi yoksa vajinama sanki darbe almışım gibi kemiğim ağrıyordu hareket ederken
Zeyyyn aysegul0307 magnezyum eksikliğinden daha fazla ağrı oluyordur rahim büyüdükçe hep ağrı oluyor yurt dışındada ilaç milaç verilmiyordur Türkiye de ki gbi 1 maden suyu içmeye çalışın hafifletir ağrıları yinede
aysegul0307 Rusen96 bişey olmasında ağrıyı çekmeye razıyım valla. Sizindemi ilk haftalarda başlamıştı
Aag06 aysegul0307 sorun bi doktora agri sebebi enfeksiyon degikse magnezyum ekskklivi yapiyor ilac veeiyorlar genelde hafifletiyor o yada gunde 1 sade soda icebilirsin
Edaeymen Ayy bende öyleyim ya 26 haftalık hamileyim vajinamin iki kenarı kemikleri ağrıyor yatıp kalkarken yürürken ölüyorum neden böyle oluyor anlamadım 3.gebelim ama ilk defa böyle oluyorum
aysegul0307 Aag06 şuan yurt dısına geldim burdaki doktorlara derdini anlatmak cok zor gerçekten. Soda yok ama gunde bir muz tüketiyorum
Edaeymen aysegul0307 yok muayene günüme daha var gitmedim o yüzden ama bu hafta sağlık ocağında kontrolüm var ebeye soracam nedn olduğunu çünkü ağrılarım artıyor ve korkmaya başlıyorum erken doğum felan olabilir die
Gizemgect aysegul0307 27.haftadayız ama evet bebeğim yukarı çıkmıyor hala aşağıda erken doğum riskim devam ediyor malesef fakat vajina ağrımın bununla bi alakası yok normal bi süreç olduğunu söylemişti doktorum magnezyum takviyesi alınca ağrım geçti
busra5501 aysegul0307 benim canım ara ara ağrıyor batma tarzı. Doktor risk yok bebek büyüyor dedi. Bide az enfeksiyon var ondan olabilir dedi. Ama bahsettiğin yerler benimde ağrıyor 24 haftalığım