Pazartesi büyük ihtimal yatışım yapılacak. Yapılmasa bile bu hafta içinde doğum olacak. Allah izin verirse hafta sonuna kalmadan kızımı kucağıma alacağım amaa nasıl? 😪
Bebeğim 3730 gr dı geçtiğimiz pazartesi. Doktorum önümüzdeki pazartesi sabahtan doğuma geliyormuş gibi gel seni bir muayene edeyim eğer baktım ki 4 e yaklaşmış yatışını yapıp suni sancı denerim geçtiyse de sezaryene alırım seni önümüzdeki hafta içinde dedi. Bugun beni bir ağlama aldı ki kızlar sormayın. Ne olacak ne bitecek? suni sancı nasıl bir şey? O kadar ağrı çekip ya doğuramazsam? Hiç açılmam sancım yok. Suni sancı nasıl olacak? Hadi doğuma girdim ya bebeğin başına bir şey gelirse? Ya da sezaryenden sonra sütüm gelmezse ya sarılık olursa ya küveze girerse. Böyle böyle düşünmekten çok stres oldum galiba gözyaşlarımı tutamıyorum. İlk doğumu olduğundan hiçbirini bilmiyorum. Hadi sağ salim hangi şekilde olursa olsun bebeğimi doğurdum ya ona yetemezsem ya başına bişey getirirsem diye diye düşünceden düşünceye atlıyorum 😔 nolur bana moral verin. Çok duygusalım