Ayseee42 ben imrana sordum doğuma hasta istemezse girmiyormus. Eğer doktor girerse 1200 TL sezeryanda normal doğumda. Doktor görmezse 600 TL idi ya kış hatırlamıyorsam. Gülnur uzun uzun bakıyor bebeğe iki dk da bakıp yollamiyor. Cihazı daha kaliteli hatta 25 den sonra 4d de gosteriyormus bende haftaya gitcem 25+3 iken. Gülnur da sevmediğim iki şey var. Hasta varken hasta alıyor içeri. Eşim uzun süre kalamiyor. Bide ne zaman geleceğini ne yapacağını söylemiyor. İmrana ne zaman gitsem su tarihte bı dahaki kontrole gel diyordu hatta o hafta öner veriyorum detaylı yapcaz felan diyordu. Gülnur sormasan demiyor. Ben muayene oldum. Tamam dedi ee ne zaman gelcem dedim bir ay sonra gel diyo kan şekeri ölçecek misiniz dedim gelince bakarız diyo. Oysa kan şekeri aç karnına ölçülen bı tahlil. Hiç demiyor ki aç gel bilmem ne. Şimdi buna niye gidiyorsun dersen ilk doğumda mutlaka doktor giriyormuş. 600 TL imiş doğum ücreti. Mesai dışında gelirsen doğuma nöbetçi doktor giriyormuş. Birde ultrason görüntüleri kaliteli. Bol bol foto veriyor.