Gulsah1616 Kızlar pudra kullandınız mı? Yani kimileri gözenek tıkıyor kullanma diyor. Kimileri popoyu kuru tutuyor kullan diyor ? Fikriniz var mı ?
baharelifbbasdag Gulsah1616 Hiç araştırmadım niye bilmiyorum ama bende pudraya karşıyım ilk zamanlar için pamuk aldım sonrasında ıslak mendil ama tabiki herkesin kendi tercihi ben pudra tercih etmem açıkçası,
Yzaman Gulsah1616 Gebe okulnda ki ebeler kullanmayın demişlerdi toz şeklinde olduğu için solunum yoluyla akciğerlere gidiyormuş bende o yüzden hiç kullanmadım kızıma şimdi de kullanmayı düşünmüyorum
Asyamira Gulsah1616 pudra cook eskilerde kaldı artık, arastirirsaniz da cok zararı var görürsünüz zaten. Onun yerine pisik önleyici krem kullanın, altını havalandırın, bezi sık sık degistirin hic bir sey olmaz ☺️
Zeyyyn Gulsah1616 pişik kremi dışında birşey kullanmıyorum gözenek tıkıyor ayrıca minik partiküller bebeğin hava yoluyla akçiğere kaçabiliyor diye tercih etmiyorum
Gulsah1616 baharelifbbasdag Yzaman Asyamira Zeyyyn Merinosunannesii Beyzan evet ben de ciğerlere zatar veriyor diye duymuştum o yüzden sudocrem aldım ve temizleme pamuğu aldım kurulamak için. Ama geçenlerde biri pudra kullan ıslak kalır dedi sizlere sormak istedim. Teşekkür ederim bilgileriniz için 🙏☺️
Beyzan Gulsah1616 pudra çok ince yapılı olduğu için dökerken toz çıkıyor ve o toz bebeğin ciğerlerine kaçıp astım yapabiliyormus. Hatta Google a yazın hangi Avrupa Ülkelerinde yasaklandığı çıkar. pisigi önlemenin en iyi yolu kuru tutmak bu da bezi çok bekletmemek, mümkünse ıslak mendil kullanmamak ve kullandiysaniz bile bir pamuk ya da bez ile son kez kurulamak ile olur. Böyle yaparsanız dis çıkarma ve ek gıda dönemi haric pisik sorununuz pek olmaz.
Merinosunannesii Gulsah1616 ıslak mendil de kullanabilirsin yenidoğan için olanlardan ben uni baby nin kullanıyorum sarı paket 0 parfüm çok memnunum ilk zamanlar bende pamuk kullandım krem olarakta sudocrem kullanıyorum çok memnunum
mutlugebeee Gulsah1616 solunum yoluyla akciğerlere iniyor ve bunu engelleyemezsiniz, kullanımı önerilmiyor kesinlikle bende kullanmayacağım