Aley01 Selam tekrardan, Bakırköy Sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesi ayrintili ultrason için para talep ediyor mu? Normalde devlet para talep etmemesi lazım ama burada sanki öyle okudum lütfen yardımcı olur musunuz?
Dore Aley01 merhaba bende ayrıntılı ultrasonu orada yaptırdım . Devlet hastanesi olduğu İçin ücret talep edilmedi 😊
Elif-59 Aley01 merhabalar, hastane sadece yüksek riskli gebelere mi detaylı ultrason yapıyor, yoksa böyle bir kriteri yok tüm gebelere yapıyor mu? Yakında detaylı ultrason yaptıracağım ama umarım tüm gebelere yapıyordur 🙏🏻🌸
Dore Aley01 çok çok memnun kaldım baya ilgilendi doktor sağolsun çok uğraştı duruşu uygun değil diye 3 4 defa girip çıktım muayeneye 😊
Dygsn Dore randevuyu mhrsden mi aldınız acaba yoksa hastaneye mi gittiniz ? Bende randevu almaya çalışıyorum sormak istedim
Dore Dygsn mhrs üzerinden aldım perinatoloji bölümünden . Ama öncelikle kadın doğumun yönlendirip kayıt açması gerekiyor daha sonra sistemden randevu alabiliyoruz
Dygsn Dore teşekkür ederim 🙏🏻 Kayıt açtırdım kadın doğumdan ama randevu bulamıyorum 3 haftadır inşaallah bulabilirim 🙏🏻
Dore Dygsn rica ederim 😊 ya aslında 15.58 gibi sisteme bilgileri girip tam 16.00 da randevu ara derseniz illa bulursunuz ben o şekilde hep alıyorum ama
Dygsn Dore talep oluşturmama rağmen maalesef daha randevu alamadım. bir kaç gün sizin dediğiniz gibi deneyeyim tekrar çok teşekkür ederim ☺️
Aley01 Dore Bende öyle alacaktım ama bugün maalesef düşmedi yarına kaldı umarım düşecek. Güzel yorumların için çok teşekkür ederim ❤️ peki ortalama kaç dakika sürüyor işlem?
Dore Aley01 inşallah düşer rica ederim ne demek 😀yani bebeğin tüm pozisyonu uygunsa herşeyi görebilirse 40 45 Dakika da bitiyor 😅
Aley01 Dore inşallah ya canım sağolasın tekrardan ❤️❤️ bunu da öğrendik 😂 bizi baya aydınlattın tekrardan teşekkürler 🥰😍