Elisa01 ben özel hastanede doğum yapacaktım son haftalarda doktor psikolojimi çok bozdu bende devlete geçtim bebekler geldi eşimde tam o anda geldi iki bebeğim eşim annem ve ebe vardı çok güzeldi eşim ketumdur bizi öyle görünce göz yaşı pıt oldu açıkçası ve eve geldik kaynanam çocukları emzirirken hep şey dedi bu nasıl meme bu nasıl meme ucu çocuk boğulacak kafasından büyük memen var dedi dedi birde gitti eltilerine falan söyledi zaten bebeğimin biri 1 gün yanımda kaldıktan sonra yoğun bakıma gitti birde göğüslerim taş gibi olmadı mı (ki benim göğüslerim normalde de genetik olarak büyük yani ben hep bol giyindiğim için fark etmediler )3 gün sürdü ağlıyorum artık süt sağma makinesi aldım süt gelmiyor elimle sağıyorum yok ılık suyla yıkıyorum yok annem de hastaydı bittiği gün karşıma geçti okudu göğsüme yemin ederim annemin üstüne fışkırdı sütüm suratı falan hep süt oldu kuranı bitirene kadar bırakmadı yemin ettim ondan berri emzirme önlüğüyle emziriyorum eşimin ailesinin yanında utanmayıp gelip üstten bakmaya çalıştılar ona rağmen bende ellerine vurdum şimdi de milletin diline düşürmüşler beni bi kendi çocuk doğurdu falan filan diye sakın emzirme o kadar diyorum kaynanam çocuklar tuvaletini çok yapıyor altlarını değişme bırak kalsın benim oğlum size nasıl yetişicek diyip durdu (kaynanam çok cimri canını iste parasını isteme ) çocuklar 2 gün tuvaletini yapmadı 25 günlük çocuklara zeytinyağ içirdim