Kizlar selam. Simdi kafamizdaki deli sorulari sizlerle paylasmak istiyorum. Bizim yurtdisina cikma durumumuz var, bir yandan da yurticinde gelen bir is teklifimiz var. Ikilemde kalmamizin tek sebebi fasulyemiz. Ona daha iyi bir hayat sunmak istiyoruz fakat burada mi orada mi daha guzel olacak bir turlu karar veremedik.
Olasilik: yurtdisina az bir birikim ile cikacagiz, orada biraz sikinti ceksek de gecinecegiz. Soru isareti: fasulyemiz daha iyi egitim alacak, daha guzel bir ortamda buyuyecek, refahin huzurun icinde olacak. Egitimi ucretsiz olacak. Fakat gidiste ve ilk 3 4 ay buyuk sikintida olacagiz. Ustelik yeni doğmuş olacak.
Olasilik: yuksek ihtimalle İstanbulda hane gelirimiz 20bin olacak fakat kirada olacak sekilde yasayacagiz. Soru isareti: fasulye ulkenin derdi tasasiyla buyuyecek ama gecimimiz daha rahat olacak. Fakat buyudugunde egitimine bir ton para gidecek ozel anaokullarina bile 80bin tl diyorlarmis. Ustelik kiradayken bu para ile ona yurtdisinda var olan kosullari sunabilir miyiz bilmiyoruz.
Siz olsaniz cocugunuz icin kalir miydiniz gider miydiniz? Derdine tukureyim diyen herkesten ozur diliyorum.