Dilossceren Kızlar 35 haftalığım 4 5 gündür Rahim agrısı yaşıyorum yürürken bacak aram resmen acıyo yatarken vs sürekli bi baskı ve agrı normal midir
Merveelisa Dilossceren sürekli mi oluyo ara sıra mi benm arada oluyo rahim ağrısına alıştım da kalça bacak çok fenaymis onlar olmasında rahim ağrısı olsun diyorum yerimden ziplatiyo beni acısı
elifclkk Dilossceren 2 aydır aynısını yaşıyorum çatı kemiği açılıyor dedi doktor magnezyum önerdi içmedim ama tadını beğenmedim onun yerine sancı çektim😄
Dilossceren Merveelisa bide belime vuruyo rahim ve bel agrısı aynı anda oluyo son 4 5 gündür yatakta dönemiyorum soluma yatıyorum acıyo gibi oluyo üf çok rahattım son aylar gerçekten çok zormuş
Dilossceren @Merveelisa ya ben 24 25 haftalarda bacak kalça agrısını yaşadım 2 gün hareket edemedim ağlaya ağlaya geziyorum evde ama bu ara soğuk yaklaştığı için mi bilmiyorum 4 gündür devamlı bi baskı var yürüyüş esnasında özellikle artıyor
Merveelisa Dilossceren belkide kanala flan girmiş olablir daha fazla baskı yapiyorsa ağrı flanda ondandır yada yerlesmeye çalışıyordur
Merveelisa Dilossceren bende aynı durumdayım hem doğum korkusu hem biran önce doğursam da kurtulsam isteği 🤣
Dilossceren Merveelisa aynen kesinlikle artık doğuruyum gitsinle ay nasıl dogurcam arasındayım 😂 su an hala doğum pozisyonu almadı ama sol asagıda kafası
Dilossceren zynperkl of evet 34 olduğumdan beri bende aynıyım 1 haftadır resmen her an doğuracakmışım gibi 😰
zynperkl Dilossceren Allah yardımıcımız olsun mide yanması ayrı burun tıkanıklığı ayrı yatağa yatmak istemiyorum artık
Dilossceren zynperkl aminn 🤲🏻 Gerçekten öyle hep bişeylerden fedakarlık inşallah sağlıklı hayırlı evlat olarak kucağımıza alırız hepimiz 🙏🏻