Birsen2906 4 gündür grip eklem ağrısı sonu tat koku kaybı sonucu testim pozitif çıktı normalde 5 günüm ama testte. İlk günüm benim gibi olan var mı?? Hafif atlatiyo gibiyim ateşim öksürüğüm nefes darlığım yok çok şükür..
Merveelisa Birsen2906 ben normal gribi 20 güne atlattım Allah size şifa versin inşallah çabuk hafif atlatirsiniz ilaç kullanmayınca hamilelikte her hastalık zor bol bol c vitamini al sıcak şeyler tüket odanı havalandir balkona cik nefes al duş al ağrılarını hafifletsin
bahtnurr1 Birsen2906 gebeler böyle atlatıyor galşba canım bende grip gibi geçiriyorum şükür aşımız da yok ama ağrılar oldukça 5-6 saate bir parol içseydin rahatlatıyordu baya
Birsen2906 Merveelisa evet bende soğuk algınlığı i bile normal hayatta ağır atlatan Bi bünyem verdir bunda şükür iyim inşallah bölede gider..
Birsen2906 bahtnurr1 evet sadece bacak ağrılarım zorluyor onun dışında parola içince rahatlatıyor senin kaçıncı günün
bahtnurr1 Birsen2906 ben parol içince geçiyor bacak ağrısı zaten 5.gün ama ağrılar 3 gün falan sürdü ilaçla geçti
Birsen2906 bahtnurr1 benim testim in ilk günü ama hastalığım 4 veya 5 günü olması lazım şükür ki şiddeti dün daha çöktü bugün azaldi