Kivircikk startown ya maşallah bizde 32+1 haftalık olduk oğlum biraz zor gösterdi kendini 21 haftalik ogrendik
Bfduam Kivircikk merhaba bi postta yazmıştım gormediniz, tekrar yazayım, adete 10 gün kala öğrenmişsiniz testte, çok erken değil mi o zamanlar yumurtlama süreci veya hemen sonrası.
Dilarapekmez Yahu gerçekten bu ücretleri verebiliyor musunuz??' ben devlet Hastanesi’ne gidiyorum orada da sezeryan olacağım.ozel sorayım dedim 5000 binlerde söylediler. Ama yani sizce çok değil mi?? Günümüz şartlarına nasıl karşılıyorsunuz? Biz tek asgari ücretle geçiniyoruz
mommyciks Berru ben hamilelikten önce kendisine genel muayeneye gittim hemde tahlillerini yaptırırım dedim o kadar memnun kaldım ki bırakamadım . Hala eski hastaları nerelerden geliyo Fatihe sıra beklerken şahit oluyorum . Kendisi poliklinik bünyesinde çalıştığı için doğuma girmiyormus bunu diğer hastalarından duydum . Bezmialem Vakıf üniversitesi hastanesi var orda ücretli doktorlar da var . Doğum ücretli de en az özel hastaneler kadar varmış .
mommyciks Berru Benim eevime yakın en azından yeni bir doktor bulana kadar devam edeceğim hem vakit uzun daha 14+2 yiz . en son 3 hafta önce gittim bu hafta da gitmem gerekiyor ama randevu bulamıyorum
Berru mommyciks acaba Nuriye hanim anlaşmalı olduğu özel hastane varmı oraya gidip orda dogursak 🤔.Ben kendimin ,eşimin kızımın ameliyatları için devlet hastanenin prof.ozel hastaneye getirdik orada ameliyat olmuştum.kendi anlaşmalı hastaneleri oluyor
Grey Semihanim yani benim Kasım,Aralık gibi gözüküyor hastane yönetimiyle görüştüm ama o gün fiyat neyse onu uygularız anlaşma yapamıyoruz dediler bizde bıraktık artık uğraşmayı o gün neyse onu ödüycez😕
mommyciks Berru Bu benimde aklıma geldi aslında sormak lazım gittiğim zaman unutmazsam inşallah sorayım Nuriye hanıma . Yok henüz belli değil merak içerisindeyiz 😊 sizin belli mi ?
Berru mommyciks benim ikili testte 12 haftalık belli oldu erkek.diger oğlumda ikili testte 12 haftada göstermişti.Bir daha gittiğinizde aorarsaniz çok sevinirim bende gelip konuşmak istiyordum ama ben uzaktayım siz madem gidiyorsunuz sorarsanız sevinirim buraya yazarsoniz
Zehrayenianne Irmak23 ayy sakın nazire hanıma ben ilk 6 haftalıkken gittim bana bir çuval ilaç yazdı verdi vitaminler balık hapı vs sonra mide krampı geçirdim gece kadın doğum hastanesine zor yetiştirdiler beni oradaki doktor bu ilaçların hepsini bırak dedi sadece folik asit iç düzgün beslen balık hapını da bırak balık ye dedi sonra rahatladım gitmedim bir daha ona Fethi gücere gitmeye başladım gerçektne çok memnunum çok anlayışlı nazire hanım asla numarasını vermiyor ama Fethi bey numarasını veriyor ve her zaman ayarabilirsin diyor kontrole çağırırken ekstra ücret ödeme diye 10 günü geçmeden çağırıyor tahlil sonuçları için gelme beni ara diyor yani ben çok memnunum Yılmaz Genco dan da memnun olan çok ama Fethi beye ben 8 aydır gidiyorum hiç kötü bir şey Yaşamadım inşallah doğum da da yaşamam ☺️
isilbydr Beyzabeser bilmiyorum İlknur hanımı. Aydan biriye gidicektim next level a düşüncem hep bu yöndeydi. Ama bu gebeligimde önce 5 haftalık düşük yaşadım daha hiç kontrol için randevu vs almamıştım kimseden düşük kanamamin olduğu zaman nöbetçi doktor Ömer hocaydi. Ömer hoca o kadar iyi yaklaşti ki sonra kendi kendime bir daha gebe kaldığımda hocam Ömer hoca olacak dedim. Zaten düşük kanamamdan sonra regl oldum ve kendisinin yönlendirmesiyle hamile kaldım tekrar. Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
Zeynep_oztrk Elfelf475 cok tesekkür ederim cevabınız için. Genel olarak hastaneden de memnun kaldiniz sanirim 😊
Elfelf475 Zeynep_oztrk evet hastane fiyatına göre gayet iyi çevremde aynı fiyata küçücük özel hastaneler var malum beni o nedenle fazlasıyla memnun etti temiz ve ilgili personel olarak