BtL14 Ozlm_Cglyn Ayşegül öksözoğlundan randevu aldım yarın için. İlk kez gidicez bakalım nasıl ilerliyor süreç bi bilgim yok açıkcaşı
kubrapaltc AryaElif anladım ben geçen hafta gittim kızım biraz tombiş çıktı bu kiloyla devam ederse 15 güne sezeryanla alırız verdiğimiz tahmini doğumu beklemeyiz haftaya bir gel tekrar dedi de ondan sordum.Teşekkür ederim
Burcukorkmaz KubraKocakaplan malesef her hastane bunu yapmıyor ama şimdi Bayraklı Centerala konuştum. 500 tl muayene ücreti istiyorlar
RumeysaNur34 Serapds hayır Nalan karacaoğluna gidiyorum memnunum ama çok tatlı bilgili ilgili bir doktor gerçekten
Serapds Edagg memnun kaldığınız noktalar nedir? Ben de kendisine gidiyorum çok kararsız kaldım bazı noktalarda. Kullandığım ilacı not almayıp bana neden söylemedin diyor çoğu şeyi zaten unutuyor. Siz ne oldu da memnun kaldınız ? Ben mi abartıyorum acaba
Edagg Serapds ben daha önce kolona gittim medilife hastanesine gittim 2 doktor değiştirdim yani ikiside ilgisizdi metin ali hoca 40 dk napicağimi anlatti ilk etapta mesela kolondaki dr cok pimpirikliydi cok sinir olmuştum metin ali hoca öyle değil medilife hastanesindeki hoca ise covid oldum aradim ilgilenmedi..
ozgeakkaya Özel Hayat Hastahanesi Bursa-Naile Gökçe muayene 165₺ sezeryan 3960₺ yılbaşından sonra artar biraz
Prens1prenses2 Eylulgelini ben ilk defa gidince 275 TL ödedim ikinci gidişimde de 145 TL ödedim ki her gidişimde de öyle ödüyorum sürekli gittiğim için annelik sigortasından yararlanıyorsun taki doğuma kadar canm
Eylulgelini Prens1prenses2 ben suan 9 haftamdayım gittiğimde 300 muayene ücreti istiyorlar , 12 haftadan sonra mı analık sigortası oluyor yarıya düsüyor öylemi?
songularslan Ben İstanbul fatih bezmi aleme gidiyorum doktorum profesor oldugu icin 250 muayene doğumu bilmiyorum. Ogrenmekte istemiyorum 😂
Nslhn15 songularslan hangi doktora gidiyosun serdar kütükmü pakize banumu sanırım normal doguma gelmiyorlar nöbetçi doktora kalıyorsunuz
Aleynaa1 Alenacyln çakmak Erdem de hangi doktora gidiyorsunuz ve memnun musunuz acaba bende ilk defa gidicem
Edali87 Damla0086 ama ne kdr uygun bizim izmirde niye 10000 bilmiyorum sanırım hastane yeni acildi diye
Alcerem Dragos Tıp Merkezine gidiyorum Dr Bülent Kars’a muayne 350, doğum Acıbadem’de olucak şimdilik 13 civarı görünüyor ama 40. Haftam Ocak 15 oluyor, o zaman fiyat değişicek. 38’de doğabilir yani benim için hiçbi sıkıntı yok 😂