Kayserilianne Superisi_34 özel hastaneye gidersen analık raporu de, indirim yapıyorlar, şehir hastanesi SGK olmasa da ücretsiz bakıyor
TomrisLeylam gozde3592 bi 3 4 ay önce söylediler ama yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı 4750 aldılar
Melishilal Merveelisa ahahaahhahahahahahha aaayyy cok haklıssııınnn 😅 ay doktor bulamadım o yüzden verıyorum maalesef 🥺
Yasemingunel Kızlar ben İstanbul Şişli kolon hastanesine gidiyorum . Muayene 290 TL , doğum ücreti 10 bin verdi . Doktorumdan memnunum fakat cihazları iyi değil . Avrupa bölgesinde başka önerebileceğiniz hastane var mı ?
Anne55_ Ftmsgr Samsun atasam hastanesi doğum 5000 lira muayenesi 150 200 arası ama ben kendi kliniğine gidiyorum doktorumun herkesi içinde 300 TL 15 gün içerisinde ücretsiz ama
Demetermis Ulus Liv hospital’a gidiyorum ilk gebeliğimde 33 haftalıkken bebeğimi kaybettim o yüzden daha iyi bir doktora gitmek istedim muayene 655₺ sezaryen doğum 16.500₺ ama sanırım doğumu orada yapamayacağım acaba sadece doğuma başka hastaneye gitsem sezaryene alırlar mı
annecik92 Merveelisa Karataş mı gidiyorsunuz doktorunuz kim memnun musunuz bende arzu hnm geçiş yapmayı düşünüyorum ama hastane pek iyi değil diyorlar