Melek1317 Edaeymen amin inşallah hastanede covid testi ile alakalı bilgi verildi mı aceba size yorumları okuyunca aceba bizden de isterlermi diye düşündüm
Lemanates Nurayselvii Meraba Bende Başarı Hastanesi’ne gidiyordum ama fiyatlar çok pahalı gelmeye başladı uygun hastane aradım Asya Hastanesi’ne denk geldim çok iyi öneririm muyane 120 TL 36.Haftalik hamileyim NST ye bı kere 20 TL ödedim
Tugce9334 Nurayselvii hocadan hocaya degısıyo demekki ben o hastanede hakan beyi tek gecerim zaten hastaneyi açan kişi sahibi sonrada hak devri yptı ama baahekım
Damladonmez Surp Pirgiç e Dr Suat Karataş a gidiyorum . Muayene ücreti 195 TL SGK ya . Doğumu sormadım daha 6 . Haftadayım .
Edaeymen Melek1317 Bana bisey söylenmedi iki hafta önce gittiğim de aşı hakkında konuştuk gönül hanım olmanı tavsiye ederim felan die konuştu baska bi bilgi verilmedi
Ozlem1-m8 elifinilki27 saygı sultanbeyli de 150 tl. Pendik baypark gidiyorum 100 tl doktorum oraya gecmiş oyuzden
Superisi_34 Sevdaerdgn34 ya benimde sigortam yok çok zorlanıyorum bana biraz bilgi verir misiniz nereye başvuru yapılıyor ?
Kayserilianne Superisi_34 özel hastaneye gidersen analık raporu de, indirim yapıyorlar, şehir hastanesi SGK olmasa da ücretsiz bakıyor
Sevdaerdgn34 Superisi_34 ben bi yere başvuru yapmadım gittiğim hastane özeldi bana dedi sigortan görünmüyor kadın doğuma gidecem deyince hamile misin diye sordu evet dedim tamam o zaman anne indiriminden dolayı 110 TL oluyor ücret dedi
Damla0086 ezgibartu bende Avcılar medicanaya gidiyorum sompodan sigorta yaptırdım sizinki gibi öyle çok uyguna geliyor
AylinKrt Damla0086 kaç haftalık gebesiniz acaba. Bı şart var mı ki sigorta da ilk defa duyuyorum genel de gebelik öncesi belli bir zaman sigortalı olma şartı kosuluyordu
Damla0086 ruzgarsmommm evet bu sompo sigortanın ki gebe iken yapılıyormuş normalde biliyorsunuz gebe olmadan önce yapılıyor diğer sigortalarda bı görüşun isterseniz
Delal123 Ftmsgr baktım geneli uygun ben devlete gidiyorum Ankara’da özeller çok pahalı en uygunun8 bin di bende devlette yapmaya karar verdim
Bsrknylmz Evet gerçekten öyle, normalde Bitlis tatvanda gidiyordum görev yerim oldugu için, orda muayene 180 TL ydi, Kütahya ya memleketime geldim bu konuda cidden çok uygun, çok da memnunuz doktorumuzdan kubra3rkan
Bsrakrmali Ftmsgr Sakaryada cok uctu ya 5 bin nerdeyse 1 gun icin icerisinde pek birsey olmamasina ragmen 🤦🤦 anlamsiz pahali yapiyolar okadar havaya vericek gibi geliyo gozume devlete giderim o 5 bini cocuguma harcarim daha iyindiyorum 😓 nekadar istemesemde devlette yapilmasini