Seymaayyy elifinilki27 anladım çok bılmıyorum Ersoy’a gıttım memnun kalmadım öneri üzerine saygıya gıdıyorum şuan en ıdael yakın orası 🤷🏻♀️
BetulGunduz29 H_myra1 Ay bende çakmak erdeme gidiyorum şaka gibi insanların verdikleri fiyatlar ne böyle soktayimmm
Rumeysaclp Alini merhaba sizde mi Mehmet gencere gidiyorsunuz , bende ona gidiyorum kaç haftaliksiniz 😇
Crnnn7 Ftmsgr ankara özel ortadoğu hastanesi taramalar tetkikler doğum ve oda ve muayeneler (9 ay boyunca) hepsi 8000 tlye paket aldım. Şimdilik memnunum bir sorun yok gibi.
H_myra1 elifinilki27 bölgede uçmuş artık dogum ne kadar peki bilginiz varmı çamlıca erdeme gidiyorum bende muayne 120
Ozgeatmaca ozgebebek ben yaptırdım İstanbul kartal Dragos tıp merkezinde Doc De Bülent Kars’a gittim. Ücreti 650 tl. Her detaya baktı. Memnun kaldım
Dilekcnkn Ftmsgr Bht Clinic istanbul tema hastahanesine gidiyordum . Muayene 247 doğum 7225 tl anlaştık , doğumum orada oldu.
Seda9507 Ftmsgr Tokatta devlet. Memlekette Yanı Erzurum da Buhara hastanesi. Doğum memlekette olacak muayene 140, doğum normal ve sezeryan 3500 epidural 4000