Evlatsevgisi2 Ftmsgr İstanbul Ümraniye çakmak erdem hastanesine giden varmı hanımlar varsa doğum ücretleri nedir
Gamu2105 Evlatsevgisi2 henüz gitmedim ama daha yeni görüştüm normal doğum 1600 TL sezaryan 2200 TL dediler muayene ücretleri sgk li 120tl miş
Gamze_2407 Yasafi-23 Akhisar da doğum yapıcam zaten Allah nasip ederse ben kliniğe gidiyorum doğum ücreti benim doktorum Mavi hospital de 3000 e yaptırıyor
semanurcennet Skltbbb ben Sefaköy’dekine gidiyorum. Fakat medipol hastaneleri çok pahalı Bağcılar medipolde renkli ultrason fiyatı sordum 1250 lira dendi şok oldum
Nrtnsur Ftmsgr Bende sancaktepedeyim ama Emsey hastanesine gidiyorum Dr.Orkide hanıma çok fazla öneren oldu muayene sigortalı 200 ₺ doğum için eşim bilgi almıştı 11 bin küsür demişler sanırım
Eminee2628 Hangi doktora gidiyosunuz acaba randevu nasıl alıyosunuz yardımcı olursanız sevinirim Nihal40
Serpil-Harun21 GamzeKrmn evet alıyorlar muayene üzreti üçyüz TL nst 100tl kan idrar hep aynı anda veriyoruz 270veriyoruz onada gerçekten çöl pahalıymış demekki nst ye her girdiğinde veriliyor hemde 🤔
Turkan-33 DenizveKumsal Mersin Forum yaşam Ahmet ışıktan a gidiyorum muayene 130 doğumu henüz konuşmadım bilen varsa yazabilir mi ☺️☺️
Mom6162 ozgebebek bi gün akşam gitmek zorunda kaldım mine hanıma ama hiç memnun kalmadım kimseye tavsiye etmiyorum o günden beri
Zeynepbusraa Özel versa hastanesine gidiyorum muayene ücretim 90 tl (kamu çalışanları ile anlaşmalı olduğu için muayene ucretim diğerlerinden farklı) dogum için ise 3500tl diyorlar ben sormadım yakın bir arkadaşım sordu
Busrayuksell 2erkekannesiii bende Mustafa Özgür’e gidiyorum ilk doğumum inşallah hepimizin kolay geçen doğumları olur 🙏
Zeynep_oztrk Bahaarrrk özel muayenehanesine mi var acaba? Ben de doktor arayısındayım da halkalıda oturuyorum
Esra-7 Merhaba ben doğumda Rize’de olacağım ve Şar hastanesini düşünüyorum siz memnun musunuz doktorunuzdan?