matildaaa _ipekkkkk İdris yetimogluna yazın tatildeyken gitmiştim. Çok çok tatlı dilli, devlet olmasına rağmen ilgili bir doktor. Aklınızda bulunsun istedim
_ipekkkkk matildaaa Meryem Dilaranın eşi oda ikisinde çok ilgili dediğiniz gibi eşide öyle kuzenim İdris beyde doğum yaptı 🌸
ege_ayaz_mom Ftmsgr Gaziantep akademi Hastanesi’ne gidiyorum 140 TL muayene ücreti normal doğum 2.500 sezeryan 2.800 TL bende sezeryan olucam 11 Aralık’ta bakalım 🥰🙏
elifinilki27 Mervesilam Hem çok pahalı hemde dün doktora ulaşmaya çalıştım telefon numarama kadar istediler aramadılar birde muayene olunca muayene ol da çık hemen gibiler
Lolilo tugcemma tamam 🤭 zaten kağıtta bi a4 fotokopi 😄 eğer kabul ederlerse sana da ulaştırırım kağıdı 😬 kaç haftalıksınız?
smuhadov Beylikdüzü için bilgilerinizi paylaşabilir misiniz hanımlar ? medicanaya gittim ilk muayeneler yüksek açıkçası 2 ay önce 315 verdim bu ay 375 zamlanmış sgklıyım daha da artıcak dediler normal doğum 10.000 sezeryan 12.000 dedi
Mayacm smuhadov merhaba beylıkduzu medıcana mı bahsettıgınız yer cok abartmıslar ya bız daha dogumu konusmadık doktorumuzla sız doktordan mı aldınız bu fıyatları 😖
hilalmevsim_3467 Ftmsgr İstanbul Silivride özel kliniğe gidiyorum muayene 230.. Sezaryen doğum 4500 normali sormadım 😊
sedanursahin Ftmsgr 235 tl muayene ücreti Nst dahil. Epidural sezeryan paket 3500 kontroller dahil 4850 e cıktım hastaneden Trabzon özel imperial hastanesi
Crixus1313 Rum-1 hamile olduğumu öğendikten sonra Demir Hayat Sağlık “2 Can hamilelik” sigortası yaptırdım paket seçenekleri mevcut fiyat ve hastane farkıyla. Ben özellikle gold paketi tercih ettim mega medipol hastanesinde geçerli olması için.
ZeynepAkgn Crixus1313 bende bu poliçeden satın aldım çok uyguna denk geldi. Doğum+muayene+tahlillerle hastanemde 15 bini bulur hatta geçerdi. Bu şekilde 7 bin liraya halletmiş oldum hepsini :)
Nslhn15 Crixus1313 merhaba nerden yaptırdınız sigortayo mega medipolda gecerli olduguna cok sevindim. Dogum ve dogumdan önce yatıs gerekirse kapsıyormı ayrıca gold paket dediginiz fiyatı nedir cok tesekkürler
limonlukekk00 Ftmsgr aynen cookk uygun. bizim 108 muayene. 4000 dogum sendika indiriminden 3650 olucakmiş..
Fasulye24 Gizemgect bende Maltepe MedicalParka gidiyorum doğum ücretini ne zaman sordunuz zam geldi çünkü
Yapraktekin elifinilki27 bu konuda sana katılıyorum. Devlet hastanesi bile o kadar yoğun değildir. Saatlerce beklediğimi bilirim
Asliveannesi Ftmsgr ben fatih özel kadin doguma gidecem normal 2000 sezeryen 3bin500bakslim rabin hsyirlisini nasip etsin hepimize 🥲
elaweannesi Anne3434_ inan bilgim yok burda 3 normal 4 Sezeryan diyen war duydum ama net bilgi bu gidişimde alacağım bide benim ocakta olacak ya yeni fiyatlarla olur muhtemelen