Melissareomeryusuf ilkgozagrimhavinim Merhaba,bu fiyatları ne zaman sordunuz,güncel mi yani? Korona testi felan da dahil mi? Artık babayı doğuma almaya başlamışlar mı?
ilkgozagrimhavinim Melissareomeryusuf güncel. Bugün doğum yapıcam bu fiyatlarla. +175tl korona testi ücreti. Babayı doğuma almıyorlar.
Baharsuer Aylar Volkan bey. Siz de mi oraya geliyorsunuz yoksa? Ücretler farklılık gösteriyor mu doktora göre?
Gamze_2407 Özel klinikte 150 muayene Manisa Mavi hospital doğum sezeryan da normalde 3000 eğer mesai saatleri dışında olursa 3500
Portakalannesi Ftmsgr Balıkesir Edremitte özel muayene gidiyorum 300 TL ücreti doğum da Edremit Körfez Hastanesi 4250 hastaneye 2000 doktora doğum için verilecek
Mayacm ruzgarsmommm bnde bahcelıevler medıcanaya gıdıyorum gecen ay gıtttıgımde 235 tl di zam gelmıs 315 tl olmus abartmıslar ya
Firstexcitement Mayacm ya bende doğumu bahçelievler medicana da düşünüyorum ama doktorum dışardan gelecek. Acaba doğum fiyatı biliyor musunuz?
elaweannesi tupikbebiskom ya işte kasada diyor normalde muayene 130₺ ama annelik hakkı ile 115₺ weriyoruz sak ya da 95₺ sanırım bizim yok
edanurciftci Ftmsgr bursa yıldırım doruk hastanesi 150 muayene 30 nst doğum icin henüz karar vermedim
Ozlem42 edanurciftci bu hastaneyi hiç sevmiyorum saatlerce bekletiyorlar kac kez mecbur kalıp gittim her seferinde birdaha gelmeyeceğim dedim hangi doktora gidiyorsun sen canım
Aleynaa1 BetulGunduz29 meraba bende çakmak Erdem’e gidicem önümüzdeki hafta ilk defa .muayene ücreti ne kadar bide doktorunuz kim memnun musunuz banada fikir olmuş olur 😇
Bebegimibeklerken05 Aleynaa1 bende çakmak Erdeme gidiyorum gebeliğimin başından beri Muayene ücreti 140 doktorum Funda Ayşe Demir ben memnunum Güler yüzlü bir doktor.
balpetegim_35 Bende Antalya’da Alanya Anadolu hastanesine gidiyorum muayene 163 lira , nst 30 lira , doğum normal- sezeryan 4000 lira . Epidural istersen 5000 liraymış .