vitruvius 37+3 oldum bugün. Doktor kontrolde bebeğin boynuna iki tur kordon dolanmış dedi, normal doğum bekliyorduk ama artık sezaryene 38+5e gün verdi. Böyle olup normal doğum yapan var mı? Bir de bu dokuz gün nasıl geçer endişe edilcek bi durum mu?
MMmerve_ vitruvius normal yapamazsın canım mexbur sezeryab alıcaklar bende oyle oldum sımdk ıkıncı hamılelıgım ınsallah dıkkat edıyorum dolanmasın dıye
elifkrs vitruvius ben 38+4 haftalık normal doğum yaptım oğlumun boynuna da 2 kere kordon dolanması vardı.. Çok şükür bişey olmadı .. şimdi 2 yaşında gayet oluyor yani:)
Elifffi vitruvius benimde 36. haftada 2 tur kordon dolandığını görmüştük 38+2de sezeryan oldum ama sebebi kordon değildi benim sezeryanın gelişim geriliği ve su azlığından dolayı
MMmerve_ vitruvius annem hep uzanma derdı yukarılara ben hep ıs yaptım dolaplara uzandım vs vs sımsı dıkkat edıyorum
vitruvius MMmerve_ ilginç ben hiç uzanmadım yine de olmuş. Bebekler içerde ne yapıyor bilemeyiz 😊 sağlık olsun 💚
vitruvius elifkrs ay ne güzel. Doktor bebek stres olur falan dedi, riskli dedi ben de ısrar edemedim. Oysa normal istiyordum. Kısmet işte…
elifkrs vitruvius hıım bilmiyorum canım ben yurtdışındayım burda haytı tehlike olmadığı sürece sezeryan yasak.. böyle okudukca sanki türkiyede parasi icin doktorlar sezeryani tercih ediyor gibime geliyor🤷🏻♀️ yada daha kolay geliyor onlara bilemedim
Elifffi vitruvius hemde nasıl 36.haftaya kadar hiç stres sıkıntı yaşamayan ben 2 haftada 2 senem gitti sanki. Sürekli hareketlerini takip ettim 2 günde bir hastaneye gittim çok şükür şuan kucağımda mışıl mışıl uyuyor🥰 sizde mutlaka hareketlerin takibinde olun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız☺️
seval08 elifkrs aynen öyle kolay geliyor beklemek zor bir de sezeryan birçok hastanede daha pahalı 🤔🤔
Masalmasal2 Benimde iki defa kordon dolanmıştı öyle olduğunu gördüğü gibi hemen almaya karar verdi doktorum hiç beklemedi 37+4 te doğdu bir sıkıntı olmadı.
vitruvius Masalmasal2 ben de yarın kontrole gideceğim bakalım endişe ettiğimi söyleyeceğim ne diyecek
Fulyacanferit vitruvius kordon varken normal doğum nasıl olsun çocuk boğulur Allah korusun. Ama sezeryanla kolayca hallolur.