gonulcelen Gks nerden başlamalı ki kasıklarda kramp, bel sırt agrısı, geceleri kaburga batması , şeker 🤦🏼♀️😭😭😭
Betus93 Gks belim agriyo. Bebek kasikta ve bu iki gundurde kaburgada batma yapiyor. Enfeksiyonum var gecmek bilmiyor. Nefesim cikmiyor. Sicak basiyor. Uyku zaten hiiiic yok. Asiri derecede yorgunluk halsizlik var. Aaa bide catlaklarimiz olustu
FatmaAkdemirErdoan Belim çok kötü ağrıyo 😔uyuyamıyorum Burun tıkanıklığı başladı bacaklarıma kramp giriyo fazlaca ve artık çöktüğümde yerden kalkamıyorum
Gks Allah hepimizin yardımcısı olsun. Evlatlarımızı bağışlasın. Benim karnımın kenarları ağrıyor 2-3 gündür. Büyüme ağrısı mı acaba? Sizlerde de var mı?
Ozlmun Gks böbreğinizin olduğu taraf mı benim iki gündür o kısımlarda sancı var belki de artık Bebek büyüdükçe organlarımızı sıkıştırıyor
Belissima 26 haftalık hamileyim gece uykular bölük bölük ayrıca arada kollarımın ağrıdığını hissediyorum. Allah daha büyük dert vermesin sağ salim doğum olsunda kavuşalım kuzularla inş😊
Defnem_26 26.haftamdaym uyku duzenszligi var ama sicaklardan, sabahlari bacaklarmda kramplar onun icin magnezyum yazdiricam suan icin daha agrim yok cok sukur