Shnern Hanımlar devlet Hastanesi’nde bir normal doğumdan sonra , ikinci doğumda normal gözüküyorsa çatı muayenesi oluyirmu bide 36 haftadan sonra ne sıklıkla gidiyorsunuz ?
Zhra4242 Shnern ikinci gebelik olacağı için gerek olmuyor ki bakmazlar da 36 dan sonra her hafta çağırıyorlar
Seryy Shnern kaçıncı haftada oluyor çatı muayenesi doktor mu yapıyor ebe fln mı hiç bilmiyorum beni aydınlatın 28 haftadayım
elifclkk Shnern Ümraniye devlet hastanesi ne zaman gitsem bi parmak atıyor valla 😄😄 ikinci doğumum açılma var mı diye bakıyor
Shnern Zhra4242 Cagiadi beni ya .. bebek 38-39 gözüküyor hatta 2 haftaya doğum olur dedi ne bileyim valla nst bile girmedim hiç
elifclkk Seryy 37-38 de oluyor doktor yapıyor devlet hastanesinde eğer poliklinige gittiysen acile gidersen değişebilir
Shnern Seryy Ebe yapıyor oldug hastanede not yaxiyor doktora götürüyorsun . Ama baya kıdemli ebe yapıyor odası var sırf bunu yapıyor sadece çatı muayenesi
Afide__ Gebeliğim devlete gittim acile geçen hafta 35 hafta idim karnım aşırı sertleşti mide bulantı da vardı dayanamıyorum diye gittim alttan muayane etti şikayet varsa devlette muayene ediyorlar yani istemesemde bakmam lazım dedi korktuğum gibi acılı olmadi tabi 🤭