BusraDemiralpErdinlet Merhaba dün 10-12 dakika kadar önce belimden giren sonra karnımın solundan bütün karnıma yayılan bi sancı geldi ama dayanılmazdı. Ağladım bile acıdan. Ambulansla hastaneye gittik. Normalde özelde bakılıyor bana fakat doktorum telefonu açmadı. Bu yüzden Marmara Eğitim Araştırmaya götürüldüm. Orada ultrasonla baktılar sonra nst ye aldılar. Kan aldılar hiç kimse bi şey demeden bi şey yok diyip direk gönderdiler. Sormama rağmen. Bu sancı neden oldu veya erken doğum riski mi var -ki normalde çok sağlıklıydı gebeliğim ilk günden beri- bir şey söylemediler. Yarın kendi doktoruma gidicem ama endişeliyim. Acaba bu haftalarda aynı durumu yaşayan veya bilgi verebilecek birisi var mı? 😔
gulsummert BusraDemiralpErdinlet nst yı görebilirmiyim . Eğer sancılarınız doğum sancısı olsaydı veya farklı riskli bı durum olsaydi gondermezlerdi gonlunuzu ferah tutmaya çalışın . Şuanda da agriniz var mi ?
BusraDemiralpErdinlet Deryak pazartesi sabah gidicem doktora inşallah. Doktorum pazar günü de yok hastanede....
BusraDemiralpErdinlet gulsummert şuanda şükür normal normalim eskisi gibi. Nst de çıkan o kağıdı da vermediler. Sadece kan tahlili sonuçlarım var elimde 😔
gulsummert BusraDemiralpErdinlet anladım canımm yarın dokrunuzla güzelce konuşursunuz kötü düşünmeyin ❤