123ElifZuhre Koskoca kocaelinde 1 tane mi devlet hastanesinde perinatolok olur oda şansa istifa etmiş aylardır yerine gelen kimse yok, kızlar bana Kocaelinde özeller de uygun fiyatlı detaylı ultrason çeken hangi doktorlar var acaba bi bilginiz var mi ?
Kubra411 123ElifZuhre fiyatı uygun gelir mi bilmem ama prf dr semih özeren var alanında 1 numara muayenesi 600 TL
Beyza13- 123ElifZuhre ben özel Kocaeli hastanesinde Öner beye gittim çok memnunum ve her şeyi sana tek tek anlatıyor CD vermiyor ama çok resim veriyor yardimci doçent 525 TL olmuş a kesinlikle tavsiye ederim
eceturan 123ElifZuhre ben sakarya adamedica diye bir hastanede yaptiricam. Siyah beyaz ultrason 250 tl. Hem maddi olarak da uygun. Siyah beyaz olmasi bisey fark etmezmis dr ma sordum. Karamurseldeyim ve dediginiz gibi ne yalova ne kocaeli dogru duzgun dr yok.
Nazlis1 123ElifZuhre akademi Nuri bey hastalarına ücretsiz çekiyormuş sadece muayene ücreti Alıyormuş . Aradım öğrendim cnm
Serpil-Harun21 123ElifZuhre yaklaşık yarım saat kadar sürüyor CD veriyor bir kağıt veriyor sorun varsa onların yazdığı yoksa normal şekilde
1suranur1anne 123ElifZuhre evet veriyorlar benim 1 buçuk saat sürdü aralıklarla girdim hep ama normalde 30-45 arası
123ElifZuhre Kubra411 muanesi tam olarak nerdeydi birde kaç dk sürüyor muanesi biliyormusunuz bazı kişilerden duyfum 15 dk bakıp bırakıyormus şahsen 15 dk birsey anlayacağını düşünmediğim için iyice bir araştırmak istiyorum 🤷🏻♀️
erada semih beyin muayenesi 800 tl zaten kocaelinde isinde uzman bir eray bey bide semih bey var detaylı ultrason yapan
Kubra411 123ElifZuhre asla 15 dk değil yarım saatten fazla baktı ve inceledi muayenanesi izmitte belsa plaza yanı bi pasajın içinde internette açık adres var
Busranze97 Gölcük Medar hastanesinde yaptırdım ben Adem Bey çok iyi ilgilendi anlattı baya 30 35 dk falan sürdü inceledi eşimi de aldı 3 tane resim ve CD verdi 600 TL
123ElifZuhre Nazlis1 bende şimdi aradım muane ucreti de 200-300 arasindaymis fiyatı da çok uygun geldi bana eğer haftaya gidersem daha detaylı bilgi veririm ☺️
Gulserenkvk 123ElifZuhre medicalpark prof dr sebiha özdemir özkan 550 tl cd vermedi ama baya memnun kaldım genellikle ikinci kez yine çağırıyormuş herkesi benide çağırdı 15 gün sonra hem tekrar detaylı gibi muayene yapıp hemde yüzünün fotosunu verecek elleri yüzündeydi göremedik bebeği ikincisi için ücret almıyorlar
123ElifZuhre Gulserenkvk bazı muanelerde 10 gün içersinde ikinci defa gidersek ücret almadiklarini biliyordum ama bunu detaylı ultrason için de uyguluyorsa gerçekten çok güzel bir uygulama olur🤭 detaylı bilgi için ariyayim, teşekkürler 🌹