Amineninannesiii Kızlar bu uygulamayı burdan gördüm alışveriş yapacağım bana yardımcı olur musunuz ilk alışverişim
EsengulC Amineninannesiii bende gördüm çok cici şeyler var ama hiç yorum göremedim postların altında bi.iki yerde de ödeme yapılıyor ama gelmiyor ürünler falan diye okudum valla alışveriş yapan varsa bende bekleyeyim
Amineninannesiii EsengulC bir saat önce gördüm bir kaç post herkes memnun olup geldiğini yazmış canım YouTube de güvenli olduğuna dair videolar çekilmiş
EsengulC Amineninannesiii valla bilmiyorum ben bi kere böyle dolandırıldıö instagramdan görüp de o zamandan beri temkinli yaklaşıyorum boot hesaplar takip ediyorsa yorum yapmıyorlar genelde emoji koyup geçiyolar postlarda alışveriş yapanlara dair yoruma denk gelmedim belki de benim baktıklarımda yoktu
Amineninannesiii EsengulC ben sipariş verdim canım 4 ürün 68₺ aldım kendi sitesinde de alanların atmış olduğu memnuniyet mesajları vardı güvenilir geldi YouTube de alanlar paylaşım yapmış güvenilir diıe
Minikcilegin_annesi_ Bende oradan daha önce sipariş verdim ürünler elime gayet sağlam bir şekilde geldi. Ben bir sorun yaşamadım açıkcası