Beyza00_ Kızlar doktor 10 gün sonra gel dedi kan sonucum için iki hafta sonrasına bile randevu bulamıyorum 15-20 gün sonrasına bulsam bi sıkıntı olur mu ya? İkili tarama kan sonucu için 🤔🤔
Smyrayldrm Beyza00_ canm benim doktorum randevı ye gerek yok sen gel sonucu soluyrz demıstı oyle olurdu 3lu test yaptrdım onu oyle yaptm testlerin hepsini dewlet hastane yaptırdı m
Balm0990 Beyza00_ ankara şehir hastanesinde sabah gidincede sıra veriyolar gelen hiç bir hamileyi geri cevirmiyolar😊
Smyrayldrm Dunyabebek yaa bole bsymı olur ilk defa duydum yoo bana randevuyle gerek yok demıstı sonuc gosterceksın demıstı ben Gaziantep e otuyrm
Beyza00_ Dunyabebek evet randevusuz sırasız asla almazlar randevu sıram iki dakika geçti diye normal sıraya koymuşlar iki saat sıra bekledim randevulu olduğum halde
Beyza00_ Smyrayldrm burda aynı gün içerisinde sonuç göstereceksen sıra almıyosun aradan bir günde geçse sıra almak zorundayız
Smyrayldrm Beyza00_ ya satn devlette zordan alınıyor yani bnde. Perınatolojı bolumunde alamıyrm randevu yok verilmiyor
Aselinkooo 20 gün sonra git bişey olmaz canım hatta 30,gün sonra git gitmişken kontrolünü de olursun. Niye gelmedin demez zaten derede randevu bulamadım dersin. Ama ilk girdiğinde kontrol de sonucu verip yollamasın 😄
Beyza00_ Balm0990 evet öyle ama iki saat sıra bekliyorum onun için tansiyonum düştüğü için o kadar bekleyemiyorum