Meliikeozdmr Hanımlar pazartesi beta hcg baktırmak için sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum da o zaman adetime 4 gün kalmış oluyor varsa eğer kanda cikar değil mi? Birde sabah erken mi gitmeliyim kan vermek için öğleden sonra da alırlar mı?
01rebirth Meliikeozdmr evet sabah veriliyor ama sana tavsiyem adetin geçsin birkaç gün geçsin öyle git erken gidince düşüm çıkınca tekrar tekrar kan ver yoruyor ve stresli oluyor😌
Halime0638 Meliikeozdmr adetin kaç gün gecikti diye soruyor doktor zaten geciksin öyle git şimdilik evde yap testini bence
Serpil-Harun21 Sağlık ocakları öğleden sonra kan almıyorlar zaten sabah dokuzla onbir arasına kadar falan diye biliyorum
Meliikeozdmr 01rebirth suan beklemesi inanın daha çok stres yapıyor insana hiç değilse var mi yok mu öğrenmiş olurum bu şekilde
Halime0638 Meliikeozdmr yani eger hamileysen cok cok silik cikabilir ne zaman döllenme olduğuna bagli mesela sana şöyle soyleyim ben adetim gecikmeden yaptim tek cizgiydi ertesi gun tekrar bakiyim belki görmemişim dir dedim yine tek cizgiydi gozume soktum iyice evirdim cevirdim inan yok dencek gibi yani herkes tek cizgi dedi ama o kadar yoktuki 2.cizgi ama ben gördüm işte sonra adetim gecikti bi yaptim net şekilde saniyeler içinde belliydi simdiden yapip strese girme bekle biraz zaman geçsin zor ama sabret inşallah vardır 🦋
Meliikeozdmr ecemcee ayy Maşallah 😇 peki adetim gecikmeden gitsem alırlar değil mi kan kafam karıştı iyice 😐
Busranurtopal Meliikeozdmr gecikme var mı diye sorarlarsa var de. Ben adetimden 3-4 gün önce öğrenmiştim 10 günlük gecikmem var demiştim😂😂
annesinin_beybisi Meliikeozdmr ben de birseu sorayım bilenler cevaplasin 1 ekim adetimin ilk günü bu durumda adet günüm 28 ekim mi olur 29 ekim mi ( 28 günde adet görüyorum )
annesinin_beybisi ecemcee aynen simdi buraya yazdiktan sonra internetten baktım 29 ekimmis tüh daha 1 hafta var gerçi pek degerlendirmedik ama olsun😃