Ecehakanay Kızlar son adet tarihim 18 eylül bugun doktoruma gittim idrarda pozitif gormuştum ama doktorum ultrasonda bebeği göremedi kan testi istedi vajinal ultrasondada göremedi fakat kötü bişey de yok dış gebelik gibi dedi kan testi sonucum da 1094 çıktı doktorum ben 1300 de görebilirim o yuzden iki gün sonra tekrar kan testi yaptır üçüncü gün bana gel görelim dedi sizce görebilirmiyiz
Aysehsdmr Ecehakanay görürsün merak etme çok normal 1600de vajinal ultrason 6000 de karından görülür.
Aysehsdmr Ecehakanay Benimde 15 Eylül betam 2360 çıktı karından görmedi. Vajinal da bakmadı 15 gün sonra tekrar gidicem
mathildaa Ecehakanay 1600 ustunde gormustu benim karından. 2 gunde bir iki katına çıkıyorsa beta sorun yoktur canim yakında görür
Mirayinannesii Merhabalar öncelikle hayırlı olsun,benim 3000-5000 arası ve küsürdü ama ultrasonda gözükmemişti alttan muayeneye yapmak istedi ama ben bir hafta daha beklemek istedim müsade etmedim,bir hafta sonra gittiğimde keseyi görmüştük 🌸
Karadenizli_ Ecehakanay canım stres yapma. benim de 3200 idi karından kese görünmedi. birde benim değerim 4 kat birden artmıştı. 3 4 gün sonra keseyi gördük çok şükür. her rahimde salgılanan beta değeri bir olmazmış.