Prensannesi38 Ben 5.ayimdayim 9 kilo almışım 42 ile hamile kalmıştım 51 olmuşum 😁 Kilo aldığına sevinen tek benim galiba 😂🤰inşallah doğumdan sonra kilo vermem çünkü bana zayıflık hiç yakışmıyor kızlar 😏 Eee sizlerde durum nasıl kaç kilo aldınız 🙋🌸
BeBeU Prensannesi38 25+3 7 kilo aldım hepsini de 20. Haftadan sonra aldım içimde kara bir delik var yediklerim oraya gidiyo gibi 🤦🏻♀️
Edanur-gul Prensannesi38 38 hafta tam 20 kilo 64 hamile kaldım şuan 84 um carsamba da doğumum var🤷♀️ allahtan boyum uzun yoksa vay halime 😅
Prensannesi38 BeBeU Aynen kizzz ye ye doymuyorum wallahi daha yeni çıktım mutfaktan ama kendimi daha aç hissediyorum 🤦😂
BeBeU Prensannesi38 ben akşam 8 de kendimi mutfağa bi attın 3 tepsi açma ve ıslak kurabiye yaptım bak abartmıyorum şuan gözüme kadar doluyum o kadar çok yedim , ama aklım buzluğa kaldırdıklarımda anlıyorsun demi beni 😂😂
Prensannesi38 Edanur-gul Ne güzel boydan kurtariosun desene 😋 Bende kisayim çok aşırı kiloda iyi değil ama biraz toplu olmak hoşuma gidiyor 😊
Prensannesi38 RumeysaNur34 En önemlisi bebegimizinde bizimde sağlıklı olmamız canım 🙏 kilo felan hepsi geçici şeyler 😘
Prensannesi38 BeBeU Ahahaha Allah seni kız 😁😁 Sende bendensin 😜👍 Normalde yemeği sevmem hamilelikten önce çok az yerdim ilk gebeligimdede hiç yemezdim ama bunda doymak bilmiyorum 😂😂
Edanur-gul Prensannesi38 aman bosverinn can boğazdan gelir bebisler sağlıklı olsunlarda inanın kilo alınırsa verilirde boyum var kilo ister istemez yüzden beli oluyor umurumda mı asla kısa olmamda umurumda olmazdı herhalde napiyim yemek yemeği seviyorum hemde bebek kilo alsın diye elimden geleni ardıma koymuyorum resmen 😅
Hhilall37 Prensannesi38 21+2 5 kg aldım. Ben de 49 kilo ile başladım hamileliğe bakalım sonuna kadar kaç kg almış olcam ☺️
FusunF Prensannesi38 24 haftalık hamileyim 50 kilo kaldım 54 kiloyum 55 olmuş olabilirim 😂😂ama ben hep zayıftım valla Doğumdan sonra vermem lazım kiloları bana göre değil kilo alışık değilim 🤣
Prensannesi38 FusunF bende zayıflığı sevmiyorum canım ya giydiğim şeyler olmuyordu biraz cup diye oturması gerek üstüne 😂