_ipekkkkk Kızlar ne gibi problemler yaşıyorsunuz varmı şikayetler Benim kramplar başladı bu sabah kasık ağrısı oldu 7 de uyandım kalkınca geçti 🤷♀️ Bide bebek toplanıyor gevşiyor kasılmamı anlamadım 🌸
MerveNur- _ipekkkkk 26+4 bel ve sırt ağrısı başladı yayılıp uzanınca bile pozisyon yanlışsa direk ağrı giriyor. Bebek hareketleri aldı başını gidiyor 😂 bu ara tek sıkıntım sık idrar ve bel sırt ağrısı kasılma vs yaşamıyorum ama 1 2 kere sankii bi anlık toplanıyomuş gibi hissetmiştim. Ay bir de bazen geceleri bile vurduğunu hissediyorum artık o sersemlikle 😍
_ipekkkkk MerveNur- Yaaaa uyurken bile hissediyorsun🌸 Bacak kenarlarım acıyor bazen doktor magnezyum verdi ve günde 2 defa maden suyu içiyorum doktor demişti iç kramplar için diye 🤷♀️ Ben hissetmiyorum daha bazen uyandığımda kıpır kıpır ediyor benimde sırt ağrım oluyor yatamıyorum hep sola yatıyorum sağa mümkünatı yok toplanıyor sertleşiyor acıyor karnım nefesim daralıyor hemen sola dönüyorum bazen uykumda sırt üstü oluyor uyanınca dönüyorum tekrar sola 🤷♀️ 28 haftada daha çok hissedersin artık demişti 🤷♀️ bakalm
MerveNur- _ipekkkkk evet bacak kenarları kalça ağrısı bende de oluyor yani bazı pozisyonlarda ama çok sıkıntı yaşamadıkça idare etmeye çalışacağım sıkıldım vitaminlerden 😂 ben de sağa dönünce direk sağ tarafa vurmaya başlıyor rahatsız oluyor heralde ama iki tarafa da yatıyorum sırt üstü yatınca ben de uyanıyorum ama kim bilir kaç saat bilmeden uyuyorumdur☹️
_ipekkkkk MerveNur- Eee tabi bilmeden uyuyoruzdur illa ama napalm 🤷♀️😊 diyorum kendime eskiden sağa sola yat mı biliniyordu diyorum Ben vitamin kullanmadım hiç doktorum zayfm diye verdi hap içemiyorum istifra ediyorum hemen hapı ağzıma koyar koymaz öğürtü oluyor doktorda yemen güzelse sorun değil dedi 😀 şimdi bir demir ilacı kullanıyorum suda eriyen ve magnezyum kullanıyorum suda eriyen 😀😘 yoksa içememmm
MerveNur- _ipekkkkk ay ben de hayatımda ne vitamin ne kan eksikliği çekmemiş insanım bence güzel götürürdüm de işte yine içeyim dedim şimdi de kan ilacına başladım 2 hap 1 damla derken gittikçe artıyor bi de magnezyum istemem 😂 bebiş kız mı erkek mi sizin 😍 biz erkek bekliyoruz
_ipekkkkk MerveNur- Ya doktorlar standart herkese veriyorlar ilaçları bence 🤷♀️ Erkek 💙 bu sene erkek senesi galiba 😊 İsim buldun mu 🌸
MerveNur- _ipekkkkk aynen mesela benim doktorum şimdiye denk kan ilacına gerek duymadı ama her sağlık ocağına gittiğimde ısrarla kan ilacına başla diyorlar sonra değerime bakıp Hee iyiymiş değerin ama sen yine de başla diyorlardı 😂😂 şimdi cidden düşünce başladım herkes mutlu😂 evet paşamızın adı Ahmethan olacak inşallah😍
_ipekkkkk MerveNur- Benimde değerlerim iyi ama veriyorlar illa doğumda kan kaybı olmasın diyemi acaba anlamadım 🤷♀️ Sağlıcakla gelsinler bütün kuzucuklar 🤲🌸 Rabbim kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin İnşaÂllah hayırlısıyla 🤲
_ipekkkkk MslAknn sürekli hareketsiz oturunca veya sürekli yatınca da agriyormuş🥺 Hayırlısıyla atlatsaydık şu dönemleri 🤲🌸