Hrygkcshn Benim kaynanam daha doğurmadan 10-15 gün önce geliyor ve uzuuuunca bir süre yanımda kalmayı planlıyor kaç gün değil kaç ay kalacak bilmiyorum ki çok şükür hiçbir sıkıntım da yok ama yardım amaçlıymış bir şey de diyemedim ama ne yapmalıyım ya kesin uzun süre kalırsa ben kendim gerilirim strese girerim üf aman yaaaa 37+4’üm bu aradaaaa
H_myra1 Hrygkcshn keşke benimde yanımda kalacak birileri olsaydı 2 yaşında oglum var aşırı hareketli artık çok yoruluyorum 32+5 haftalık oldum 8 yaşında okula giden kızım var bebek aralıkta dogacak ve ben nasıl herşeye yetişicem bilmiyorum kafa olarak beden olarak ta çok yorgunum biraz yükümü hafifletecek birilerine ihtiyacım var çünkü ogluma yetişemiyorum kafayı yemek üzereyim
Derin0712 Hrygkcshn valla yanimda kalnolsa kekse iki gune birakip gidiyor herkes kaliyorum el elde bas basta ucuncu cocugum olacak bi hafta bari kalsalar diye umutlanıyorum 🥺
Ebrulimmm Hrygkcshn bende aynı durumdayım ama geleceği için mutluyum ilk gebeliğim tecrubesizim kaynanamı seviyorum aramız çok iyi benden iyi bakacağını eminim
Eligulu Hrygkcshn bu kaynanalar ise çok yariyorlar gibi ne gelip kalırlar anlamıyorum yani git işine gücüne bak bu kadar kalmak normal mi insan çocuğuna kocasına yeni hayatina alışmak istiyor
Hrygkcshn H_myra1 sizinki evet zormuş ama ben yanında rahat edeceğim biriyle kalmak isterim annem ablam mesela
Dunyabebek H_myra1 Bence şükredin bende hamileyim annem vefat etti hayatta değil. Kayınvalidem bir kere ben kalırım diye bir kelime etmedi kendide tansiyon hastası ama annem ucunda ölüm olsa kalırdı.o gün gelince elbet biri kalıcak ama belli bile değil.
Derin0712 Hrygkcshn daralmiyorm cunku kayinvalidemle herseyi konusup herseyi soyleyebilirim biseyden rahatsz olursam soylerim kendide iyidir yani beni sikmaz cogunlukla arkadas gibidir arada sorun yasiyoruz ama o kadarda olur ikimizde dikiz biraz ama o yasi geregi daha sabirli bnde saygimi bozmam
Hrygkcshn Eligulu ay aynen öyle ayyyynen valla ben evde birilerini gördükçe iyice depresyona giriyorum zaten
alparslanannesii1661 Eligulu ama herkesin kaynanasi bir degil ki hanimefendi anlaşıyorum demiş 😥 benimki de gelip aylarca kalacak ve ben bu durumdan memnunum çünkü kendisini seviyorum
Eligulu [silindi] hayır bide yardımları olsa hiç sıkıntı değil anca laf sokma, karşılaştırma, kıyaslama,oğlunu övme, boş boş konuşma saçma sapan akrabalarını eve getirme yedirme içirme
Elfvli Hrygkcshn bu şekilde düşünmeyin bence. Sorununuz olmadığını da belirtmişsiniz. Insan yarım saat uykuya bir sıcak çorbaya muhtaç kalıyor. Yardımcı olsun yeter ki.
Busraciftci Hrygkcshn şimdiden bişeyleri kafanızda büyütmeyin ve kaynananızıda bi anne olarak görün sonuçta eşinizin annesi ve yardım için yanınızda olmak istemesi çok normal. Ne kadar bişeyleri doğal karşılarsanız o kadar hayatınız kolaylaşır. Aranızda bi problem de yokmus ne güzel iste yardımcı olur size. Herşeyi akışına bırakın ve bebeğinizin tadını çıkarım bence☺️
[silindi] Eligulu bizimki daha ziyade her şeye bi müdahil olayım istiyo 😂 daha doğrusu bana annelik yapası var 😂😂😂😂 iftira atar küser yarışır istediği olmayınca onu görmeyin 😂😂😂😂 hastaneye beraber gitcez yanında ben kalcam beni annen bilcen 🙄🙄 daha neler neler 😂 valla sinirim bozuluyo yemin olsun😂😂 yapmadığı kötülük yok ama işine gelmeyince kendini yerlere atar bi de 😂 sözde hasta 🤷🏻♀️ Gezme dedin miydi götü yer görmez ahhh ahhhh işte adı kaynana 🤷🏻♀️ Hayır bi de denge rahatsızlığı var yürüyemiyo edemiyo bi de cocuğa bakacak 🙄
Melek3 Hrygkcshn benimde kayinvalidem doğumdan sonra kalacak toparlayan kadar diyor ama eltim diyor bende de ben kalirm dedi diyor ağlayan çocuğu bile bana vermedi diye getirip naparim nasıl yaparm bilmiyorm en büyük destekcim eşim olacak galiba o evde olur yardm eder yoks zor benim işim
Hrygkcshn Melek3 bizimki de öyle olacak büyük ihtimalle bir de her şeyi ben bilirim kafasında bakalım nasıl olacak