SevgiTuracanlolu Ya ben 12 haftalık hamileyim. Acı biberi çok seviyorum ben yiyorum da. Herşeyi kısıtlıyorum tuzu şekeri ama acıyı kıstlayamıyorum. Zararı varmıdır ? Doktorada soracam pazartesi. Sizin bir bileğiniz var mı?
Papatyal SevgiTuracanlolu asiri derecéde aciya duskunum bende yiyorum tutamiorum kendi mi kayinvalidem yeme iyi degil dioda ne olucak ki tatli yiyince bisey olmuo acida niye olsun ama genede kesin bilgim yok cok dedim doktora soruyum diyede unuttum hep 🙂
NaileAgayeva111 SevgiTuracanlolu bende oyle sonunda midemi bozdum aciyla ama yemeden de dayanamiyorum
Duyguynrky SevgiTuracanlolu valla bende senin gibiyim ekmek arası acı biber yiyorum 😂 tek sıkıntısı ishal. Eğer ishal olmuyorsan sıkıntı olacağını sanmıyorum (birde alerji olmuyorsan sıkıntı yok)
Tosbik Ayyyy kizlar 22haftalik olduk.. bende aci, baharat bayilirim bunlara ama öyle bir mide ekşimesi ve yanmasi var ki azicik acı yesem ya da babaratli bütün günüm zehir oluyor.. bnmde cook canim çekiyor 🙁
Annesiveoglu Bebeğe zarari yokmus canim. Ama bagirsaklarini bozarsin ve miden ilerleyen aylarda etkilenir hassaslasir dikkat et bence. Bende cok severim acıyı ama arada sinirlamak lazim:)
Neshaakin SevgiTuracanlolu canım acı biber mideye dokunmaktan ziyade hamilelikte çoğunlukla oluşan basur problemini tetikliyo. Yani ileriki aylarda sana sıkıntı çıkarabilir. Yine de doktoruna danış tabi en azından sana bi sınır koyacaktır
Sema166 SevgiTuracanlolu Ben de çok seviyorum hemde çok azalttım ama küçük to biberi kavanozla yiyordum valla ama azalttım en azından 🤤