Tugbatugba-8181- Eylulgunes44 Canim zararlı diye biliyorum ama benmde çok canım istiyor bir iki taneden bir şey olmaz bnce tabi domtora sormak lazım yinede
offlineanne Eylulgunes44 arkadaşlar kurbanınız olayım ne yiyosanız yiyin ama şu başlığa isim yazmayın. Canım çekiyo ya
MercimekveAnnesi16 Eylulgunes44 midyede bulunan Demir mi bişey çok yüksek olduğu için hamilelere önerilmiyor sağlık sorunu oluşturuyor hem annede hem bebekte başka şeyler düşünün benim de canım çok istemişti yemedim çok şükür
Busra121 MercimekveAnnesi16 denizin icindeki bütün zararli agir metalleri icinde barındırıyor. Ama bayiliyooorummm ben
Hrygkcshn Ben yedim sordum canım istemiş yemişsin bir şey olmaz ama çok yememen lazım enfeksiyon riskinden dolayı dedi bir iki tane idealmiş
Zzelis Eylulgunes44 civadan dolayı zararlı ama çiftlik midyesi birkaç tane yemekle bişey olmuyo diye biliyorum benim çok canım çekmişti yemiştim 4 tane 🙈
Selenimo Eylulgunes44 Civa içerdiği için tavsiye edilmiyor malesef bende çok seviyorum doktoruma 1 tane yiyim bari dedim kesinlikle 1 tane de aynı 10 tane de dedi. O yüzden lütfen yemeyin burda ben yedim bişe olmadı diyenlerde olacaktır ama siz yemeyin.
Elif3434 Çok canım istemişti yalnızca 1 tane midye tava yemistim. 1 sis değil 1 sisin içinden 1 adet. O bile düzenimi bozdu. Yemeyin 🙄
Busra121 MercimekveAnnesi16 henüz hic yemedim gebeliği ogrendigimden beri. Kiymetli bebisimiz. Insaallah saglikla gelir 🥰🌸
Oglus_annesi Bir günde 1.5 kilo yemiştim daha sonra doktora danıştım zararlı yeme doğumdan sonra ye dedi beyin gelişimini engelliyormuş sonra canım ne kadar istese de eşim 2,3 taneden başka alıvermedi 🙁