Acrbaby Hatice44 el ve ayaklarımda kaşıntılarım var iki haftadır 😐 kaşımaktan yara oluyor artık , onun dışında iyiyiz 🙏
Dilekerkan0705 Bacak ağrılarım geçti şükür o yüzden rahatladım ama gece uyuyamıyorum hafif hafif ağrı sancı bi oraya dön bi buraya bi tuvalete git çok şükür büyük bir sıkıntımız yok
Hatice44 Dilekerkan0705 ayyyy gece 10378384020 kere tuvalete kalkıyorum zAten zor uyuyorum bide onun için kalkınca iyice uykusuz kalıyoruz 🤢
Ozteber Gulkar benim sipada çok hareketli ya acaba n9rmalmi diye düşünüyodum yanlız olmadigima sevindim😊
arzuu3469 Benimde nefesim daraliyo bebegim sanki karnimi cekistiriyo bikac saniyelik kasilma boylemi oluyo acaba
Merveozcelikcckl Gün boyu adet ağrılarım oluyor ara ara ve üç gündür her hareketinde canım yanıyor baş geliş pozisyonunda kafasını oynattıkça kasıklarım çıkacak gibi oluyor her sabah sarı su kusmaya devam ediyorum çok çabuk yoruluyorum ve hareketlerim kısıtlı belim kopacak sanki günde üç km yürüyüş yapıyorum bu gidişle erken doğuracağım galiba
Kubrabenal Sıcaklar uykusuzluk ve nefes darlığı..sabaha kadar tuvalete git geller dışında sorun yok.. Sona yaklaşıyoruz gibi bişey 🤗💕👶