Melos17 Kızlar gebe olma ihtimalim var daha günüme 2 hafta var. Boğazım ağrıyor da minoset plus önerdiler içebilir miyim?
boncukbiranne Melos17 boğaz ağrınız varsa ilaç içmeyin bitkisel birşeyler yapın daha iyi hem ağrı kesiciyi zor durumda kalmadıkça önermiyor doktorlar daha çok parol öneriyorlar çok zor durumda kalınca
Burcu-10 Melos17 ben hamile olduğumu bilmiyorken günde 3 kere farklı ilaç türü içtim neler yaptım neler meğer hamileymısım rabbimin koruduğunu hiç bisey koruyamaz içiniz rahat olsun 🥰ayrıca ben gecen hafta griptim ve 2 kez parol içtim isterseniz parolu araştırın A kategoride yani hamile için uygun
Melos17 Burcu-10 boncukbiranne Sibel_tanik HavvaGuzey İçtim kızlar inşallah bir etkisi olmaz teşekkür ederim
Baharozdemir İns bişey olmaz tabi ama bir daha plus özellikle ağrı kesici kullanma. Aklında olsun plus içinde etken maddenin normal olanına göre daha hala yer almasıymış . Ben dr ozelimle sordum ileri derecede migren hastasiyim. Plus olarak kullanma dedi bana
Melos17 Ay ilaç hiç içmek istemiyorum çok şükür düzelme var içmeyi düşünmüyorum artık günüme kadar 3.ayımız deniyoruz inş tutar bu ay dua edin kızlar🥰