MerveNur- Ya bu normal dimi bu çocuk bana niye bunu yapıyo ajdjahsja bi vuruyo aşağıya ben direk tuvalete gidiyorum çok afedersiniz 2 damla için yani. Bir de iğne batıyor sanki nasıl sıkışıyorsam. yapma oğlum niye böyle oynuyorsun annenle🤨🤨
evlatkokusu0806 MerveNur- banada baskı yapıyor sanırım her dakika dolu dolu idrara çıkıyorum 😇🤣🤣🤣🤣 ve geceleri uykumdan uyanıyorum idrar için hemde kaç kezz
Adalina09 MerveNur- 30 haftalık bende öyleyim azıcık haraket etse hemen altıma kaçıracak gibi olup Tuvalete koşuyom😂
MerveNur- evlatkokusu0806 yaa bu kaçıncı hafta peki gece bari rahat bıraksın😂😂 ben 26dayım bu ara bunu hep yapıyor
MerveNur- Adalina09 ay iyi bari ben şükür sorunsuz hamilelik geçirdim böyle en ufak bi ağrı sızı farklılık olunca korkuyorum bu normal mi diye korkmadan tuvalete gidebilirim😂
offlineanne Adalina09 ayıp olmazsa idrarınızın rengi ne açık mı koyu mu ? Benim aşırı koyu bu beni biraz korkutuyo da
123ElifZuhre MerveNur- bende 16 dayım ama 15. haftadan belli hep aynı durum damla damla sık sık ve acaba baskıdan dolayı mi ?
Tugbacelik2508 35.haftayim yarım saatte bir tuvalete gidiyorum. Gün boyu gece gündüz böyle. Hayır tuvalet bir de birtek üst katta var sürekli merdiven çıkıyorum 😪😅